Heidistä tuli rouva Sohlberg - Viihde - Ilta-Sanomat

Heidistä tuli rouva Sohlberg

Yli 200 vierasta juhli neljän vuoden takaisen Miss Suomen Heidi Willmanin ja tradenomi Niklas Sohlbergin häitä lauantaina kauniissa säässä. Vihkiminen tapahtui Jyväskylän kaupunginkirkossa, mistä hääväki siirtyi yksityistilaisuuteen maalaiskunnan puolelle Vesankaan.

22.8.2005 0:00

Heidin hääpäivään asti salaisuutena pysynyt morsiuspuku oli klassisen kaunis. Puhtaanvalkoisen ja olkaimettoman puvun kruunasivat yksinkertaiseen nutturaan kiinnitetty huntu ja näyttävä kukkalaite. Kaulassaan ja korvissaan Heidillä oli tyylikkäät helmet.

- Appiukkoja ollaan nyt molemmat, hihkui sulhasen isä, Oy G. W. Sohlberg Ab:n hallituksen puheenjohtaja Klaus Sohlberg, halatessaan ravintoloitsija Jussi Willmania heti vihkimisen jälkeen kirkon pihalla.

- Hyvä miniä, eihän muuta voi sanoa, Sohlberg kehui 24-vuotiasta kaunotarta, joka nyt myös kantaa varakkaan suvun nimeä.

Fuengirolassa poikansa Jounin kanssa suomalaista ravintolaa pyörittävä isä-Willman kiitteli puolestaan 26-vuotiasta Niklasta fiksuksi kaveriksi.

- Nyt on yksi huoli vähemmän, kun sai Heidin naimisiin, syyskuun alussa Espanjaan palaava Willman naureskeli.

Sohlbergit tunnetaan autoiluharrastuksistaan, ja Niklas katsoikin parhaaksi tarttua itse hääauton rattiin. Vastanaineet kaasuttivat juhlakansan keskeltä vanhalla avo-Mersulla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?