Superpari suututti naapurinsa - Viihde - Ilta-Sanomat

Superpari suututti naapurinsa

33 huonetta eivät riittäneet Chris Martinille ja Gwyneth Paltrowlle.

Julkaistu: 23.1.2010 20:36

Jos miljonääripariskunta Chris Martin ja Gwyneth Paltrow jatkaa talojen ostelemista samaan malliin, päätyvät he pian omistamaan kokonaisen kadun Lontoossa.

Superparin naapurit alkavat menettää hermonsa, kun Martin ja Paltrow ostivat hiljattain jo kolmannen talon samalta kadunpätkältä.

Vuosikausia talojen remontointia ja siitä aiheutuvaa meteliä sietäneet naapurit ovat saaneet tarpeekseen pariskunnan toiminnasta, varsinkin, kun suunnitelmissa on rakentaa ruma turva-aita kiinteistöjä suojaamaan.

Naapureiden mielestä Martin ja Paltrow pilaavat kauniin kadun remonteillaan. He kaatoivat jo puita talojen edestä saadakseen autonsa mahtumaan parkkiin.

- He sanoivat, että puut olivat jo kuolleet, mutta noin rikkaat ihmiset nyt voivat sanoa mitä haluavat. He käyttävät valtaansa ja rikkauksiaan saadakseen mitä haluavat, vihainen naapuri sanoi Daily Mail -lehdelle.

Martin ja Paltrow ostivat ensimmäisen talonsa kadulta vuonna 2004. He maksoivat kiinteistöstä tuolloin noin 2,8 miljoonaa euroa. Sitten he ostivat viereisen talon 3,5 miljoonaalla eurolla ja alkoivat remontoida kokonaisuudesta yhtenäistä jättitaloa. Tuloksena oli valtava 33 huonetta käsittävä lukaali.

Mutta sekään ei pariskuntaa tyydyttänyt. Viimeisimpänä hankintana he ostivat asunnon alkuperäistä taloa vastapäätä ja maksoivat siitä vielä noin puoli miljoonaa.

Asunnon uskotaan olevan parin palvelusväen käytössä - siis jos ja kun Martin ja Paltrow joskus taloonsa muuttavat. Kaikista remonteista huolimatta he eivät nimittäin ole vielä asuneet supertalossaan päivääkään.

Coldplay-bändin laulajana tunnetun Martinin ja näyttelijä Paltrow'n omaisuuden yhteenlaskettu arvo on Daily Mailin mukaan 50 miljoonaa euroa. He omistavat Lontoon-linnansa lisäksi useita kiinteistöjä ympäri maailmaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?