Euroviisuvoittaja kävi Suomessa - Viihde - Ilta-Sanomat

Euroviisuvoittaja kävi Suomessa

Tämänvuotinen Euroviisuvoittaja Helena Paparizou, 23, on tehnyt elämänsä tärkeimpiin kuuluvan ratkaisun Helsingissä. Neljä vuotta menestyksekkäästi Euroopassa esiintynyt Antique-duon lopettamispäätös tehtiin Helsingin Kaivohuoneella kesällä 2003.

9.8.2005 0:00

- Keikan jälkeen puhuimme Nikosin kanssa pukuhuoneessa kreikaksi, jotta muut eivät olisi ymmärtäneet, mistä oli kyse. Päätimme lähteä kumpikin soolouralle, Helena paljastaa.

Kyse ei ollut huonoista väleistä kaksikon välillä vaan tunteesta, että neljän vuoden aikana Antique oli jo tehnyt kaiken sen, mitä duon puitteissa oli mahdollista saavuttaa. Kummankin oli aika kokeilla omien siipiensä kantavuutta toisenlaisen musiikin parissa.

Helenalle se on merkinnyt entistä suurempaa suosiota. Jo ennen toukokuista Euroviisuvoittoa kreikkalaisten vanhempien Ruotsissa syntynyt tytär menestyi soolourallaan, mutta toki voitto on avannut taas uusia ovia. Kaunottaren uutuuslevy My Number One pysyi Kreikan albumilistan ykkösenä yli kolme kuukautta.

- Olen viettänyt parin viime vuoden ajan osan vuotta esiintyen Kreikassa, mutta minulla on asunto myös Ruotsissa. En ole muuten rikas, mutta siinä mielessä olen rikas, että minulla on kaksi kotimaata ja kaksi kulttuuria.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?