Tuhansia daameja kellistänyt Jack Nicholson: En osaa enää lähestyä naisia - Viihde - Ilta-Sanomat

Tuhansia daameja kellistänyt Jack Nicholson: En osaa enää lähestyä naisia

Jack Nicholsonilla on nykyisin suuria vaikeuksia lähestyä naisia.

Julkaistu: 18.1.2008 19:22

Kymmeniä vuosia Hollywoodin "pahamaineisimpana" naistenkaatajana tunnettu näyttelijälegenda Jack Nicholson kertoo tuoreessa lehtihaastattelussa, ettei flaksi käy naisrintamalla enää entiseen tapaan.

Nyt jo 70-vuotias Nicholson kertoo varttuneelle väelle suunnatussa aikakauslehdessä AARP:ssä, että hän haluaisi vihdoin vakiintua, mutta kokee naisten lähestymisen nykyään suorastaan "nolottavaksi kokemukseksi" kypsän ikänsä ja statuksensa takia.

- En voi enää iskeä tyttöjä julkisesti, niin kuin minulla oli tapana. Ei sillä, että uskoisin kenenkään olevan kiinnostunut siitä, mitä minulle sillä rintamalla tapahtuu, mutta se ei vain tunnu enää luontevalta, Nicholson tilitti.

Chinatownin, Hohdon, ja lukuisten muiden klassikkoelokuvien tähtenä tunnettu Nicholson on ollut kerran naimisissa, mutta hänellä on viisi lasta peräti neljän eri naisen kanssa ja hänen on väitetty kellistäneen elämänsä aikana peräti 2000 naista.

Julkkiskaunottarista Nicholsonin seurassa ovat viihtyneet muun muassa näyttelijät Anjelica Huston, Lara Flynn Boyle ja laulaja Joni Mitchell. Miestenlehti Maxim on jopa listannut Nicholsonin maailman kymmenen suurimman seksilegendan joukkoon.

Kaikesta huolimatta Nicholson väittää olevansa romantikko.

- Minua ei koskaan ole harmittanut olla sekaisin rakkaudesta. On hyvä olla jostain sekaisin, Nicholson pyörittelee.

Sinkkuna pitkään kärvistellyt Nicholson voi sentään lohduttautua sillä tiedolla, että hänen uusin komediansa The Bucket List komeilee Yhdysvaltain katsotuimpana elokuvana.

Kahdesta parantumattomasti sairaasta vanhuksesta kertova elokuva tuotti avausviikonloppunaan hieman yli 13 miljoonaa euroa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?