Hasselhoff haluaa glamourmalli Jordanin britti-Baywatchiin - katso video - Viihde - Ilta-Sanomat

Hasselhoff haluaa glamourmalli Jordanin britti-Baywatchiin - katso video

Hollywood-näyttelijä ja tuottaja David Hasselhoffin on huhuttu vaativan, että Jordan nimellä tunnettu brittiläinen televisiopersoona Katie Price tähdittäisi Baywatch-sarjan brittiversiota, kertoo Digital Spy -tv-sivusto.

15.7.2009 21:07 | Päivitetty 16.7.2009 9:22

Glamourmalli-Jordanin on uskottu olevan yksi suosikki hengenpelastaja CJ Parkerin rooliin. Baywatch-sarjan amerikkalaisessa alkuperisversiossa CJ:n roolissa nähtiin Pamela Anderson.

- Olen ajatellut sijoittaa uuden sarjan tänne. Sen nimeksi tulisi UK-Watch. Jordan on totisesti kipakka ja hänellä ovat kurvit kohdallaan, Hasselhoffin kerrotaan todenneen Daily Star-lehdelle.

Lehden mukaan Hasselhoff kehui hijattain Katie Pricea upeaksi ja mainitsitsi, että heillä voisi olla kivaa yhdessä, jos he olisivat molemmat vapailla markkinoilla.

Povipommin on uskottu jo neuvotelleen Hollywoodin merkittävien elokuva-agenttien kanssa mahdollisesta elokuvaurasta. Tähden kerrotaan matkustaneen hiljattain Los Angelesiin lomalle. Kierävän huhun mukaan brittitähti opiskelisi myös näyttelemistä elokuvakaupungissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?