Suomi-missien uusi look! - Viihde - Ilta-Sanomat

Suomi-missien uusi look!

Ulkomaisissa missifoorumeissa on jo pari viikkoa ihasteltu Miss Suomi Noora Hautakankaan upeita kuvia. Kuvien leviäminen maailmalle ei ole sattumaa, vaan Suomen missikolmikosta otettiin maaliskuun alussa tarkoituksella uudenlaiset edustuskuvat. Perinteisen missilookin sijaan kuviin haluttiin myös mallimaisuutta ja ripaus seksikkyyttä.

Noora Hautakankaan tyyli valloittaa.

30.3.2007 7:01

Upeiden kuvien yhtenä tarkoituksena on nostaa suomalaisia missejä kansainvälisten missikisojen puheenaiheiksi ja siten parantaa heidän menestymismahdollisuuksiaan.

- Edustavat valokuvat ovat misseille yksi tärkeimmistä asioista. Niistä missit ensimmäistä kertaa näkevä yleisö ja lehdistö saavat sen tärkeän ensivaikutelman, Miss Suomi Noora Hautakangas kertoo.

Uusien kuvien ottamista varten Suomen missikolmikolle järjestettiin talkoovoimin kuvauspäivä. Tyttöjä saapui kuvaamaan neljä kuvaajaa, Nana Simelius, Olli Pekonen, Hans Lehtinen ja Kristina Lampila. Monen kuvaajan käyttämisellä haluttiin varmistaa, että tytöistä saadaan mahdollisimman monipuolisia kuvia. Siinä onnistuttiin.

- Kun olen katsonut muiden maiden Miss Universum -edustajien kuvia, niin nyt ollaan päästy samalle tasolle heidän kanssaan, Noora iloitsee.

IS julkaisee nyt ensimmäisenä lehtenä Suomessa missien uudet edustuskuvat.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?