Tv-pesti vie Satu Tuomiston takaisin Särkänniemeen

Julkaistu:

Satu Tuomisto nähdään tänä kesänä televisiossa Heikki Paasosen aisaparina juontamassa Pitkä kuuma kesä -ohjelmaa.

Tampereen Särkännimestä kesäsunnuntaisin MTV3-kanavalla lähetettävässä ohjelmassa vierailee tänäkin suvena vaikuttava joukko suomalaisia huippuartisteja, muun muassa Jari Sillanpää, Maija Vilkkumaa ja Jenni Vartiainen.

Vuoden 2008 Miss Suomena tutuksi tulleelle Sadulle Pitkä kuuma kesä on ensimmäinen juontopesti televisiossa. Suoran lähetyksen tekeminen jännittää, vaikka hänellä onkin niistä kokemusta jo Tanssii tähtien kanssa -ohjelman jäljiltä. Luotto kollega Heikki Paasosen ammattitaitoon auttaa kuitenkin pahimpaan jännitykseen.

- Luotan Heikkiin täysin, vaikka emme olekaan tehneet aiemmin töitä yhdessä, Satu kiteyttää.

Paluu Särkänniemeen on Sadulle aivan henkilökohtainen ja henkisesti haastava kokemus.

- Olen suorastaan vältellyt sinne menoa, vaikka huvipuisto on täynnä hyviä muistoja. Nyt on ihana palata takaisin, Satu liikuttuu.

Kyseessä on paitsi Sadun oma monivuotinen kesätyöpaikka, myös hänen edesmenneen isänsä monikymmenvuotinen työpaikka. Sadun isän kädenjälki näkyy huvipuistossa edelleen laitteiden maalauksina.

- Päätin, että minun on mentävä sinne ennen ensimmäistä lähetystä, sillä paluu on haikea paikka. Käyn paikalla etukäteen varmistamassa, ettei sitten töissä tule suuria tunteenpurkauksia tai sellaista oloa, etten pystyisi työntekoon, Satu miettii.

Työasioiden loksahtaminen kohdalleen tuntuu Sadusta myös hiukan johdatukselta.

- Uskon, että isälläni on sormensa pelissä siinä, että yleensä sain paikan, hän miettii.

Lue lisää keskiviikkona ilmestyvästä Tv-lehdestä! Se sisältää kaikki viikon elokuvat, kiinnostavimmat ohjelmauutuudet ja parhaat uusinnat!