Paris pääsi jo vankilasta! - Viihde - Ilta-Sanomat

Paris pääsi jo vankilasta!

Paris Hiltonin tuomio olikin lyhyempi, kuin mitä kukaan osasi epäillä. Paris Hilton pääsi pois vankilasta aikaisin torstaiaamuna ja on nyt kotiarestissa.

Paris Hiltonin 23-päiväinen vankilatuomio loppui lyhyeen.­

7.6.2007 16:42 | Päivitetty 8.6.2007 16:14

Hiltonin vapauttamisen syynä olivat terveydelliset seikat, kertoo Los Angelesin seriffintoimiston tiedottaja Steve Whitmore. Kyseessä oli nimenomaan Parisin psyykkinen terveys, joka joutui kovalle koetukselle vankilassa.

Michael Jacksoniakin aikoinaan hoitanut psykiatri Charles Sophy vieraili Parisin luona sekä tiistaina että keskiviikkona. Toisen visiittinsä jälkeen hän viestitti sheriffille, että vanki oli hermoromahduksen partaalla.

Paris julkisti eilen tiedotteen asianajajansa Richard A. Huttonin välityksellä. Lausunnossaan hän kiittää Los Angelesin seriffintoimistoa sekä Century Regionalin vankilan henkilökuntaa saamastaan "reilusta ja ammattimaisesta kohtelusta".

- Aion suorittaa jäljellä olevat 40 päivää tuomiostani. Olen oppinut paljon viime päivien kokemuksistani ja toivon, että muutkin ovat oppineet tekemistäni virheistä, Paris jatkaa tiedotteessaan.

Paris joutuu kantamaan mukanaan jalkaan kiinnitettyä seurantalaitetta. Hänet on asetettu kotiarestiin Hollywoodin asuntoonsa 40 päivän ajaksi, kertoo TMZ.com -nettisivusto.

Neljänkymmenen kotiarestipäivän jälkeen Paris "on sovittanut tuomionsa yhteiskunnalle", kertoo Whitmore.

Whitmore korostaa, että Parisia ei vapautettu etuajassa, vaan hänet vain sijoitettiin uudelleen. Käytännössä hän siis on yhä vangittuna.

Parisin oli alun perin tarkoitus viettää 45 päivää kiven sisällä, mutta tuomio lyhennettiin 23-päiväiseksi hyvän käytöksen vuoksi.

Los Angelesin seriffiliiton johtaja Steve Remige on kritisoinut kotiarestiin siirtoa ja leimannut sen Parisin julkisuusasemaan perustuvaksi. Hän huomautti tiedotteessaan, että vankilassa on kattava terveydenhuoltopalvelu.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?