Madonna saladeiteillä? - Viihde - Ilta-Sanomat

Madonna saladeiteillä?

Puheet Madonnan ja Guy Ritchien avioliiton rakoilusta ovat juuri ehtineet laantua, kun rouva Ritchie lisää vettä huhumyllyyn.

4.10.2008 22:33

Madonna on bongattu illalliselta newyorkilaisravintolasta seuranaan baseball-tähti Alex "A-Rod" Rodriguez, kertoo brittilehti Mirror.

Rodrigue< erosi syyskuussa vaimostaan Cynthiasta, jonka avioeroasianajaja on kertonut Rodriguezin ja Madonnan yhteydenpidon olleen viimeinen niitti pariskunnan avioliiton arkkuun.

Madonna on nähty kuluvan vuoden aikana hurraamassa Rodriguezin pelille ja A-Rod puolestaan viihtyi Madonnan New Yorkin keikalla. Tämä on myös osallistunut Madonnan osaksi rahoittamaan hyväntekeväisyystilaisuuteen ilman vaimoaan.

Nyt heidät on siis nähty läheisissä yhteyksissä. Lehden lähteiden mukaan Madonna ja Rodriguez saapuivat Dos Caminos -ravintolaan erikseen, Madonna puoli tuntia urheilutähteä myöhemmin.

Maailmankiertueella olevan popparin turvamiehet tarkastivat paikan uloskäynnit, minkä jälkeen Madonna istuutui rauhalliseen kulmapöytään. Kun ateriointi oli ohi, kaksikko poistui paikalta erikseen.

Kun Madonna illallisti usein lempikaupungikseen mainitsemassa New Yorkissa, oli aviomies Guy Ritchie Lontoossa pariskunnan lasten kanssa, kertoo Mirror.

Madonnan tiedottaja ei ole kommentoinut illallistapahtumaa. Aiemmin Madonna on tämän välityksellä kieltänyt romanttisen suhteen A-Rodin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?