John Legend IS:lle: Ruisrock oli hauskempaa kuin Live Earth - Viihde - Ilta-Sanomat

John Legend IS:lle: Ruisrock oli hauskempaa kuin Live Earth

John Legend kertoi IS:lle olevansa ympäristöasioissa vasta opetteluvaiheessa.

Julkaistu: 6.7.2007 23:56

Amerikkalainen soultähti John Legend säteili tyytyväisenä perjantain konserttinsa jälkeen Turun Ruisrockissa.

- Tämä oli mukavaa. Tämä oli hauskempaa kuin Live Earth. Siellä saan esittää vain pari biisiä, nyt sain vetää kokonaisen oman keikan. Ja sitä ei voita mikään, hän hehkutti IS:lle.

Lauantaiksi Legend rientää Live Earth -konserttiin Lontooseen. Hän esiintyy Wembleyllä ilmastonmuutokselle huomiota keräävässä tapahtumassa, joka televisioidaan kautta maailman. Katsojia odotetaan olevan jopa miljardi.

- Onhan se iso tapahtuma, ja asia on tärkeä, Legend mietti.

- Minä olen ympäristöasioiden suhteen vasta opetteluvaiheessa. Olen tehnyt vielä henkilökohtaisesti varsin vähän päätöksiä, jotka auttavat. Autoni sentään on hybridi, se on osa sopimustani Lexusin kanssa.

John Legend paljasti IS:lle kappaleet, jotka aikoo esittää Wembleyllä. Hän aikoo aloittaa omalla hitillään Ordinary People ja tulkita Marvin Gayen klassikkokappaleen Mercy Mercy Me (The Ecology). Sen Gaye levytti tiedostavalle albumilleen What` s Going On.

- Minäkin haluaisin tehdä teemalevyn. Syksyllä menenkin studioon valmistelemaan kolmatta levyäni. Olen innostavassa tilanteessa, olen tehnyt vasta yhden kappaleen, en vielä tiedä mihin suuntaan lähden, hän sanoo.

Ruissalossa Legend lauloi vaikuttavan taipusalla äänellään tunnin pituisen läpileikkauksen kahden levynsä kappaleista. Tiukka bändi ja kolme mahtavaäänistä taustalaulajaa pääsivät irti ennen kaikkea lainakappaleessa Dance To The Music.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?