Iirottelua tulee taas! - Viihde - Ilta-Sanomat

Iirottelua tulee taas!

Iirottelua palaa ruutuun. Pianovirtuoosi Iiro Rantalan vetämää musiikkiohjelmaa on tehty viisi osaa lisää. Ne alkavat pyöriä TV1-kanavalla torstaisin 18. syyskuuta alkaen.

Iiro Rantalan luotsaama Iirottelua-ohjelmaa on tehty viisi osaa lisää. Mies nähdään myös muun muassa Risto Räppääjä -musikaalielokuvassa.

7.8.2007 21:41

- Ohjelmaan ei ole tehty muutoksia vaan samalla tavalla mennään kuin aiemminkin. Pompimme musiikillisten rajojen yli yhdessä vieraideni kanssa, Iiro luonnehtii.

Kesän aikana monipuolinen mies on tehnyt uuden aluevaltauksen ja kuvannut roolin tulevaan Risto Räppääjä -musikaalielokuvaan.

- Esitän hippibändin soittajaa. Soittamisen lisäksi meillä on myös vuorosanoja, joten menee ihan näyttelemisen puolelle.

Iiro myös tekee Mari Rantasilan ohjaamaan elokuvaan musiikin, joka tullaan julkaisemaan levynä. Risto Räppääjä saa ensi-iltansa helmikuussa.

Livenä Iiroa nähdään kuun lopulla viitenä iltana putkeen Helsingin Aleksanterinteatterissa, jossa hän esittää yhdessä vaimonsa Lotta Kuusiston ja näyttelijä Johanna Kerttulan kanssa toteutetun lasten musiikkikomedian Allihooppa.

- Teimme kaksikielisen esityksen kotikulmillemme Sipooseen, mutta Helsingin Juhlaviikot halusi siitä myös nämä viisi näytöstä.

Syyskuun puolivälissä saa ensi-iltansa Tampereen Työväen Teatterissa musikaali Patukkaooppera, jonka musiikin Iiro on säveltänyt ja jossa hän toimii kapellimestarina. Esityksen musiikki julkaistaan levynä ensi-illan aikaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?