Jade Goody: Nyt olen valmis menemään taivaaseen - Viihde - Ilta-Sanomat

Jade Goody: Nyt olen valmis menemään taivaaseen

Parantumatonta syöpää sairastava brittijulkkis Jade Goody oli viikonlopun häidensä jälkeen uupunut niin fyysisesti kuin henkisestikin, raportoivat brittilehdet.

Jade Goody ja Jack Tweed avioituivat sunnuntaina.

24.2.2009 12:30

Itkuinen Goody saapui kotiinsa maanantai-iltana ja jaksoi kävellä sisään vain tuoreen aviomiehensä ja avustajien tukemana.

-Tämä oli elämäni onnellisin päivä, Goody kommentoi häitään brittilehti OK!:lle.

-Nyt olen valmis menemään taivaaseen.

Big Brother -sarjasta julkkikseksi nousseella Goodylla on lääkärien mukaan enää muutama viikko elinaikaa. Hän sairastaa kohdunkaulansyöpää.

Goody järjesti pikapikaa isot häät poikaystävänsä Jack Tweedin kanssa, kun selvisi, ettei syöpää voida hoitaa. Hän pystyi viettämään häät vahvassa lääkityksessä, mutta ei jaksanut seistä koko vihkiseremoniaa. Hän joutui myös lepäämään pari tuntia kesken hääjuhlien.

Goody on Britannian kuuluisin tosi-tv-julkkis, joka tunnetaan möläytyksistään ja rasistisista lausunnoistaan. Hän on luonut omaisuuden paitsi jumppavideoilla ja muilla nimikkotuotteillaan myös myymällä juttuja itsestään julkisuuteen.

Goody kauppasi lehdille myös häänsä ja syöpäkamppailunsa, mikä on herättänyt Britanniassa kiivasta keskustelua. Goody itse on sanonut haluavansa turvata rahoilla kahden poikansa tulevaisuuden.

Goodyn sulhanen Jack Goody vapautui juuri vankilasta. Hän sai poikkeusluvalla viettää hääyönsä morsiamen seurassa, sillä hänen on ehdonalaisen tuomionsa ehtojen mukaan yövyttävä äitinsä osoitteessa.

Maanantaina Goody palasi yksin kotiinsa, kun sulhasen oli lähdettävä äitinsä luo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?