Kuolemansairas Elizabeth Taylor: En halua enää elää! - Viihde - Ilta-Sanomat

Kuolemansairas Elizabeth Taylor: En halua enää elää!

Terveysongelmien kanssa pitkään taistellut Elizabeth Taylor, 73, on kuolemansairas. Vakavista sydänongelmista kärsivä tähti on lähipiirinsä mukaan menettänyt halunsa elää. Veteraaninäyttelijä ei ole yli kuukauteen poistunut Bel Airin kodistaan. Kotonaankin hän vain makaa ja nukkuu 12-14 tuntia joka päivä.

1.10.2005 0:00

Taylorin tuttava kertoi englantilaiselle Daily Express -lehdelle tähden luovuttaneen taistelun vakavaa sairautta vastaan.

- Hän käyttäytyy, kuin olisi jo heittänyt pyyhkeen kehään ja myöntänyt, ettei hänellä ole mitään, minkä vuoksi elää. Hän on luovuttanut ja menettänyt elämänhalunsa.

Ystävä sanoi Taylorin kertoneen ihmisille, ettei hän halua enää elää.

Taylor ei kuitenkaan pelkää kuolemaa. Hän oli paljastanut ystävälleen unelmoivansa siitä, että saa jälleen nähdä ex-miehensä, vuonna 1984 kuolleen Richard Burtonin.

- Elizabeth kysyi minulta, millainen taivas on. Hän ei malta odottaa, että pääsee sinne. "Siellä minua ei enää satu, ja saan jälleen olla Richardin kanssa", hän sanoi minulle kyyneleet silmissään. Tuo on ainoa asia, mikä häntä enää kiinnostaa, tuttava kertoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?