Satu Tuomiston suhde katkolla - Viihde - Ilta-Sanomat

Satu Tuomiston suhde katkolla

Satu Tuomisto miettii poikaystävänsä kanssa, onko suhteella vielä tulevaisuutta.

Julkaistu: 6.6.2008 8:52

Miss Suomi Satu Tuomiston, 22, neljän vuoden seurustelu ja kolmen ja puolen vuoden avoliitto poikaystävänsä Juhan, 27, kanssa on katkolla.

Sadun suhteen mietintävaiheesta kertoi ensin eilen ilmestynyt 7 päivää -lehti.

Satu hankki asunnon Helsingistä toukokuun puolessa välissä. Puolentoista viikon päästä Satu suuntaa Miss Universum -kisoihin Vietnamiin, missä kuluu kuukauden päivät. Matkan aikana Satu ja Juha miettivät tahoillaan suhteen tulevaisuutta.

- Emme ole nähneet hirveästi, mutta emme me varsinaisesti ole katkollakaan. Kisat tulevat todella hyvään saumaan, nyt suhde punnitaan. Palattuani kotiin päätämme, mitä teemme suhteemme kanssa, Satu toteaa IS:lle.

Satu pohtii nyt, meneekö suhde tauolle missivuoden ajaksi vai onko edessä ero. Sadun mukaan viilenneet välit eivät ole aiheuttaneet riitaa. Juha on edelleen paljon tekemisissä Sadun perheen kanssa, ja pitkäaikainen poikaystävä on myös Sadun veljen hyvä ystävä.

- Kiireeni ovat aiheuttaneet kolauksen suhteeseemme ja Helsinkiin muuttoni on aiheuttanut Juhalle mielipahaa. Siksi on ihan reilua katsoa missä mennään, Satu jatkaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?