Poliisi: Lindsay istunee vankilassa vain kaksi viikkoa - Viihde - Ilta-Sanomat

Poliisi: Lindsay istunee vankilassa vain kaksi viikkoa

Lindsay Lohan aloitti eilen 90 päivän ehdottoman vankeustuomionsa, mutta kakku lyheneekin radikaalisti, kertoo People-lehti.

Lindsay Lohan aloitti eilen vankeustuomionsa kärsimisen.­

21.7.2010 8:48 | Päivitetty 21.7.2010 10:30

Los Angelesin poliisin tiedottajan Steve Whitmoren mukaan Lindsayn vapautusta kaavaillaan jo elokuun ensimmäisille päiville hyvän käytöksen ansiosta. Näin ollen näyttelijä istuu vain kaksi viikkoa vankilassa.

TMZ-sivuston mukaan Lynwoodin vankilaan passitettu Lindsay on käyttäytynyt lähteiden mukaan hyvin uudessa ympäristössään. Hän istuu sellissään yksin.

- Hän on hyväkäytöksinen, kuuliainen ja vastaanottavainen. Hän ei itke ja ottaa kaiken hyvin, vankilasta kerrotaan.

Brittilehti Sun puolestaan kertoo naisten hurranneen Lindsayn saavuttua paikalla. Kaikki halusivat nähdä tähden, mutta erityisen innoissaan olivat vankilan lesbojengit.

- Naiset jo kilpailevat siitä, kuka saa hänet ensimmäisenä itkemään. Se joka siinä onnistuu, nousee arvoasteikossa, lehden haastattelema anonyymi vanki paljastaa.

Vangit laittanevat vartijat koville, sillä naiset haluavat päästä käsiksi Mean Girls -tähteen. Eräs vangeista arvelee, että se onnistuu, jos vangit onnistuvat käännyttämään jonkun vartijoista.

Lohan sai tuomion rikottuaan kolme vuotta sitten rattijuopumuksesta saatuaan ehdonalaista. Hän ei osallistunut alkoholinkäytön valistustunneille sovitusti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?