Sini Helmi sai ehdollisen vankeustuomion - Viihde - Ilta-Sanomat

Sini Helmi sai ehdollisen vankeustuomion

Seurapiirijulkkis Sini Helmi on saanut neljän kuukauden ehdollisen vankeustuomion. Lisäksi Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Helmen maksamaan lähes 1000 euroa asianajopalkkioita, kertoo Seiskan nettisivut.

Sini Helmi väitti puolustuksessaan olleensa kaatumassa, kun poliisi tönäisi häntä, minkä takia laukku osui poliisia päähän.

1.10.2008 13:55

Käräjäoikeuden mukaan Helmi on syyllistynyt virkamiehen väkivaltaiseen vastustamiseen viime vuoden heinäkuussa ravintola Kaivohuoneen edessä.

Syytteen mukaan Helmi oli pyrkinyt estämään ystävänsä kiinniottoa ja kuljettamista poliisiasemalle. Helmi oli lyönyt paikalla ollutta vanhempaa konstaapelia voimakkaasti käsilaukulla päähän, mistä aiheutui voimakasta kipua ja särkyä.

Helmi kiisti lyöneensä tahallaan ja väitti olleensa kaatumassa korkeakorkoisilla kengillään, kun poliisi oli työntänyt häntä hiekkapohjaisella maalla. Helmen mukaan hän menetti tönäisystä tasapainonsa, minkä takia laukku osui poliisia päähän.

Helmi myös yritti vedota puolustuksessaan laukun pienehköön kokoon.

Seiskan nettisivujen mukaan syyttäjä esitti todistusaineistona valokuvia poliisin korvasta. Lisäksi silminnäkijä kertoi lyönnin näyttäneen siltä, "että nainen löi kaikilla voimillaan ja tarkoituksellisesti eikä vain heilauttanut kättään".

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?