Wayne Rooneylla sikailupolttarit - Viihde - Ilta-Sanomat

Wayne Rooneylla sikailupolttarit

Brittijalkapalloilija Wayne Rooney viettää polttareitaan Liverpoolin työväen luokalle uskolliseen tapaan: hulluna humalassa.

Wayne Rooneyn polttariseurue juhli villisti Ibizalla. Wayne vasemmalla punaisessa lippalakissa.­

6.6.2008 16:43

Brittilehdet naureskelivat ja osittain myös paheksuivat Ibizalta maailmalle levinneitä kuvia, joissa Rooneyn ystävä istuu kalastusveneen kannella varsin mauttomissa tiikeritangoissa. Rooneyn ystävät tuntuvat olevan mieltyneitä niukkoihin uimapöksyihin, sillä jalkapalloilija puettiin polttareissaan Borat-tyyliseen Y:n malliseen uimapukuun.

- Kaikki nauroivat hillittömästi. Se oli matkan isoin kepponen. Emme saa tehdä muita, eikä hän siten ole menossa kaupungille hulluissa asusteissa, polttariseurueesta sanottiin brittilehti Daily Mailille.

Colleen McLaughlinin tulevan aviomiehen 16 hengen polttariseurue on juhlinut brittien bilesaarena tunnetulla Ibizalla jo pari päivää lähes aamusta iltaan. Seurueeseen kuuluu muiden muassa Rooneyn kanssa Manchester Unitedissa pelaava Rio Ferdinand ja useita maalitykin sukulaisia.

Rooney maksaa itse polttareidensa kulut. Hän on varannut jokaiselle juhlijalle bilerahaa noin 12 000 euroa per mies. Jokainen osallistuja käyttää polttareissa siten vajaan kymmenesosan työläiskodin kasvatin Manchester Unitedilta saamasta 140 000 euron viikkopalkasta.

- Waynella on ollut huippukivaa ja hän on nauttinut siitä, että on saanut olla oma itsensä, polttariseurueesta viestitettiin.

Rooney on varannut polttareita varten hulppean huvilan, josta löytyy muiden muassa ulkobaari, uima-allas, pelihuone ja valkoinen flyygeli. Hulppeat polttarit liennyttänevät myös seurueeseen kuuluvien jalkapallofanaatikkojen tuskaa siitä, että Englanti ja Rooney eivät pelaa tänään alkavissa EM-kisoissa. McLaughlinin ja Rooneyn häitä vietetään ensi torstaina.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?