Eicca Toppista harmittaa Apocalyptican stadionkeikan peruuntuminen - Viihde - Ilta-Sanomat

Eicca Toppista harmittaa Apocalyptican stadionkeikan peruuntuminen

Apocalyptican piti esiintyä heinäkuun puolivälissä Metallican lämmittelijänä Helsingin olympiastadionilla. Yhtye joutui kuitenkin perumaan esiintymisen Perttu Kivilaakson käsivamman takia.

Jos pahin ennustus toteutuu, voi Perttu olla sairauslomalla joulukuulle asti.­

5.6.2007 7:03

Perttu loukkasi kätensä kuvaussessiossa. Bändistä otettiin kuvaa, jossa koko yhtye hyppää ilmaan. Alas tultuaan Perttu otti kädellä tukea maasta ja epäonneksi bändikaveri putosi juuri hänen kätensä päälle.

- Vasemman käden etu- ja keskisormen väliset nivelsiteet menivät ja joku lihas repesi, Eicca Toppinen harmittelee bändikaverinsa loukkaantumista.

Nyt Perttu joutuu pitkälle sairauslomalle.

- Aluksi hänellä on pari kuukautta täydellistä soittotaukoa. Pahimmassa tapauksessa toipumiseen voi kulua jopa kuusi kuukautta, Toppinen kertoo.

Jo nyt on siis varmaa, ettei Perttu ehdi soittokuntoon 1,5 viikon kuluttua järjestettävää suurkonserttia varten.

- Olemme olleet ylpeitä siitä, että emme ole koskaan aikaisemmin joutuneet perumaan esiintymisiämme. Kiusallista, että sitten kun näin käy, on se peruttava konsertti näin iso juttu, Toppinen harmittelee.

- Toisaalta parempi että tämä kävi nyt eikä syksyllä, jolloin meillä on kahdessa kuukaudessa 50 keikkaa.

- Laitoin Metallicalle jo viestiä, ettemme voi esiintyä heinäkuussa. Sieltä tuli tosi ymmärtävää palautetta. On tämä silti tosi sääli. Edellisestä yhteisvedostamme on jo kymmenen vuotta.

Jos pahin ennustus toteutuu, voi Perttu olla sairauslomalla joulukuulle asti. Silloin yhtye joutuu päättämään, ottaako korvaavan soittajan syksyn kiertueelle.

- Silloin joudutaan jo punnitsemaan asioiden arvoja. Perttu on niin keskeinen soittaja, ettei hänen korvaamisensa ole mielekästä tai helppoa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?