Janina Fry raskaana - Viihde - Ilta-Sanomat

Janina Fry raskaana

Mallina ja yrittäjänä työskentelevän Janina Fryn perheessä eletään jännittävää aikaa, sillä perheeseen on tulossa toinen lapsi 2,5-vuotiaan Sophian seuraksi.

14.12.2009 6:22

- Se pitää paikkansa. Olen raskaana, Janina vahvistaa IS:lle.

Toistaiseksi Janina on pystynyt pitämään pyöristyvän vatsansa piilossa esimerkiksi käyttämällä väljiä vaatteita. Nyt raskaus alkaa jo vähitellen näkyä, joten syytä salailuun ei ole.

Tarkkaa laskettua aikaa Janina ei halua paljastaa. Lapsi syntyy kesällä, hän suostuu myöntämään.

Vaikka raskaus on vasta alussa, on Janina iloinen siitä, että kaikki on sujunut vaivattomasti tähän asti.

- Voin erittäin hyvin, Janina kertoo.

Janina on naimisissa Warner Musicin markkinointijohtajana työskentelevän Mark Fryn kanssa. Perheen esikoistytär Sophia syntyi 2007.

Perhe asuu Espoossa ja on tänä vuonna tehnyt mittavan remontin rivitaloasunnossaan. Remontti on jo valmistunut ja perhe voi nyt keskittyä odottamaan uuden perheenjäsenen saapumista.

Kaikesta päätellen raskaus on odotettu ja toivottu uutinen.

- Olemme innoissamme siitä, Janina kertoo.

Työntekoa Janina aikoo jatkaa raskaudestaan huolimatta. Tällä hetkellä hän vetää yhdessä Ilta-Sanomien kanssa järjestettävää Janina F Uimapukumalli -kilpailua, jossa haetaan uutta keulakuvaa Janinan nimeä kantavalle vaatemallistolle.

Raskaus ei ole estänyt Janinan työskentelyä mallina. Viimeksi toissa viikolla hän poseerasi mallina oman mallistonsa kuvauksissa. Janina tulee myös lähtemään tammikuussa Floridaan, kun hänen mallikilpailunsa voittaja lähtee viikon kestävälle kuvausmatkalle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?