Toinen ruumiinavaus - epätietoisuus Jacksonin kuolinsyystä ärsyttää omaisia - Viihde - Ilta-Sanomat

Toinen ruumiinavaus - epätietoisuus Jacksonin kuolinsyystä ärsyttää omaisia

Epätietoisuus poptähti Michael Jacksonin kuolinsyystä ärsyttää Jacksonin omaisia ja faneja.

28.6.2009 8:07 | Päivitetty 28.6.2009 14:35

Jacksonin perhe kertoi eilen haluavansa teettää toisen ruumiinavauksen. Julkkisuutissivusto TMZ.comin mukaan se on jo käynnissä salaisessa paikassa Los Angelesissa.

Perhe haluaa tietää myös Michaelin lääkärin vaikutuksesta kuolemaan. Lääkärin kerrotaan antaneen Jacksonille suonensisäisesti Demerol-kipulääkettä juuri ennen tämän kuolemaa. Myös monet Michael Jacksonin läheiset ja fanit ovat esittäneet epäilyjä tähden ylilääkitsemisestä.

Poliisi on kertonut aikovansa kuulustella lääkäriä, mutta sanoo, ettei epäile tätä mistään.

Los Angelesin kuolemansyyntutkijat saivat eilen valmiiksi Jacksonin ruumiinavauksen. Se ei kuitenkaan antanut vastausta epäselviin kysymyksiin. Lopullisia tutkimustuloksia on odotettavissa vasta useiden viikkojen kuluttua, kun kaikki testitulokset saadaan.

Popikonin fanit ovat parveilleet Jacksonin vanhempien talon ympärillä Los Angelesin esikaupungissa Encinossa siitä lähtien, kun tähti kuoli kaksi päivää sitten. Vanhempien taloon kokoontunut Jacksonin perhe ei ole antanut tietoja tähden hautajaisista. Eilisessä tiedotteessaan he kertoivat olevansa surun murtamia ja kiittivät faneja saamastaan tuesta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?