Katja Kannonlahti putosi tanssiohjelmasta - Viihde - Ilta-Sanomat

Katja Kannonlahti putosi tanssiohjelmasta

MTV3:n Tanssii tähtien kanssa -kilpailu sai jälleen viimeiseen asti jännittävän lopun, ennen kuin lähtötuomio lasketettiin toimittaja Katja Kannonlahden ja Jussi Väänäsen kohdalle. IS:n lukijat ounastelivat pudotustulosta jo viikonloppuna, kun lukijat asettivat pudotusuhan alle Kannonlahden ja valmentaja Keith Armstrongin.

27.3.2006 12:06 | Päivitetty 27.3.2006 0:00

Kannonlahden ja Väänäsen viileä foxtrot ei ottanut tuulta alleen, ja jo edellisellä viikolla väsymystä valitellut pari putosi pois kisasta.

- Eihän tälle mitään mahda. Tällaista on viihdeohjelman teko. Yllättäviä käänteitä ilmenee, ja koskaan ei voi olla varma mitä tapahtuu, Kannonlahti pohtii.

Toisena pudotusuhan alla ohjelmassa oli jälleen myös Armstrong parinsa Helena Ahti-Hallbergin kanssa. Tuomareiden jumbosijalle rankkaama pari pelastui jälleen kerran putoamiselta yleisön äänien ansiosta. Yhtä kannustavaa yleisömylläkkää eivät puolestaan saaneet aikaan kokoonpano Katja ja Jussi.

- Katjan puolesta surettaa ihan hirveästi. Hän on tehnyt hienoa työtä alusta loppuun asti, tanssiopettaja harmittelee.

- Ja minua puolestaan surettaa se, että emme päässeet näyttämään meidän harjoittelemaan rumbaa. Se olisi ollut niin hieno! Kannonlahti parahtaa.

Ketkä tanssivat nyt parhaiten? Entä mikä Tanssii tähtien kanssa -pareista on surkein?

Äänestä!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?