Pate Mustajärvi palaa keikoille torstaina - Viihde - Ilta-Sanomat

Pate Mustajärvi palaa keikoille torstaina

Äänensä menettänyt Pate Mustajärvi ilmeisesti toipuu Popedan loppuviikon tärkeille keikoille. Ehdottomaan puhekieltoon määrätty Pate tekstiviestitti tilanteestaan bändin kapellimestarille Costello Hautamäelle.

24.3.2008 15:15

- Sain Paulilta viestin, että uusi lääkekuuri on päällä ja ehdoton puhekielto. Kuumetta on 39 astetta ja sairauslomaa 27. 3. saakka, kertoo Costello.

Popeda on 30-vuotisjuhlakiertueella. Perjantaina on keikka Tavastialla ja lauantaina Tampereen Pakkahuoneella. Ennen noita keikkoja on vielä keikka torstaina Nilsiässä.Costello uskoo, että Pate toipuu loppuviikon keikoille.

- Tapasimme Lapissa Lauri Tähkän. Hän toipui äänen menetyksestä kolmessa päivässä. Eiköhän Pauli toivu neljässä, viidessä päivässä, Costello sanoo.

Tällä viikolla Popedalta ilmestyy ensimmäinen uudella kokoonpanolla tehty sinkku Kuutamohullu, sekä Popeda-karaokelevy, jolla bändi on itse soittanut pohjat.

- Olen kuullut ruotsinlaivalla hirveitä versioita meidän biiseistä. Ajateltiin tehdä itse, niin onpahan ainakin oikein, Costello kertoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?