Paul Anka sokissa: Vaimo tuhosi yhteisen kodin

Julkaistu:

Laulajalegenda Paul Anka ja hänen reippaasti nuorempi ruotsalaisvaimonsa Anna Anka puhuttavat jälleen.

Paul avautui ruotsalaiselle Nöjesbladet-lehdelle joutuneensa sokkiin nähtyään, mitä kunto-ohjaajana ja tosi-tv-tähtösenä tunnettu vaimo oli tehnyt pariskunnan yhteiselle kodille.

Oikeus määräsi maanantaina Annan muuttamaan pariskunnan hulppeasta Kalifornian kodista, eikä muutto sujunut ongelmitta. Kaksikon riitoja selvittelemään on tarvittu usein poliisia, niin myös tällä kertaa.

- Jouduin sokkiin nähtyäni kotini. Ruokaa lojui 30 asteen kuumuudessa pilaantumassa ympäri asuntoa, kalliita viinejä oli kaadettu viemäristä alas, ja vaatteeni oli sullottu jätesäkkeihin, Paul Anka tilitti.

- Poliisit pysäyttivät Annan, kun hän kantoi omaisuuttani ulos talosta. Sain juuri pelastettua kultalevyni, jotka oli pakattu poisvietäviksi.

Annan mukaan hän sai ainoastaan vartin aikaa hakea tavaroitaan, kun taas Paul sanoo vaimonsa tyhjentäneen kodin lähes täydellisesti.

Lisäsotkua eroon tuo se, että talon valvontakameroiden linssit on mystisesti sotkettu aurinkovoiteella niin, ettei Paulilla juuri ole todisteita tulevan ex-vaimonsa puuhista.

- Anna Anka selviää aina, mutta entä lapset? Kuinka kukaan voi olla näin julma omia lapsiaan kohtaan ja viedä heiltä turvallisen kodin, Anna Anka tilittää ruotsalaismedioille.