Bam Margera otti Andy McCoy -tatuoinnin - katso kuva! - Viihde - Ilta-Sanomat

Bam Margera otti Andy McCoy -tatuoinnin - katso kuva!

Bam Margera tatuoi Andy McCoyn käsivarteensa reilu viikko sitten.

Julkaistu: 6.7.2008 20:12

Ruisrockissa viidettä kertaa juhlinut amerikkalainen tv-tähti Bam Margera joutuu katselemaan Andy McCoyta joka päivä elämänsä loppuun saakka. Jenkkitähti nimittäin tatuoi reilu viikko sitten Andyn kuvan käteensä.

Yli kymmensenttistä tatuointia kiertää teksti Where's the Justice - Missä on oikeus.

- Andy sanoi lauseen esiintyessään joulupukkielokuvassani. Hän ihmettelee, missä on oikeus, kun häntä ei ole päästetty vuosikausiin Yhdysvaltoihin, sympaattinen Margera selittää.

Margeran Suomen-matkalla mukana oleva Missy-vaimo tapasi Andyn ensimmäistä kertaa. Skeittaava tv-tähti oli varoittanut vaimoaan tämän joko tykkäävän tai sitten vihaavan kitaristilegendaa. Ensi kohtaamisesta tuli ikimuistoinen.

- Andy ryykäsi hotellihuoneeseemme, kun olimme nukkumassa ja toipumassa jetlagista. Hän puhui ensin bisneksiä ja tyhjensi sitten meidän minibaariin.

Vaimo ei kovinkaan suopeasti katso puolisonsa Suomen-reissuja. Tämänkertainen on jo järjestyksessään 18:s.

- Tapaan täällä aina rokkarikavereitani ja ryyppään holtittomasti. Suomessa joudun paheen teille, Amerikassa vain skeittaan.

Andy McCoyn käsivarteensa tatuoinut jenkkitähti Bam Margera pitää kitaristilegendaa tosielämän Jack Sparrow'na, jota Johnny Depp esitti menestykkäästi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?