Hasselhoff ei saa tavata lapsiaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Hasselhoff ei saa tavata lapsiaan

Kotivideolla juovuksissa örveltänyt Ritari Ässä -tähti David Hasselhoff ei saa tällä hetkellä tavata lapsiaan.

David Hasselhoffin tyttäret Taylor Ann ja Hayley Amber kuvasivat humalassa olevasta isästään videon.

8.5.2007 21:24

Näyttelijä menetti tapaamisoikeutensa tilapäisesti, kun video humalaisesta Hasselhoffista päätyi internet-levitykseen.

Hasselhoffin vaimo kertoi, että video oli kuvattu kaksi viikkoa sitten. Joidenkin lähteiden mukaan video on kuitenkin kuvattu kolme kuukautta sitten.Losangelesilaisen oikeusistuimen tuomari Mark Juhas päätti, että Hasselhoff saa pitää yhteyttä tyttäriinsä ainoastaan puhelimitse. Asiaa käsitellään tarkemmin oikeudessa 21. toukokuuta.

Hasselhoffin ex-vaimo Pamela Bach on kertonut näyttelijän olevan väkivaltainen humalassa. Hoff lojui videolla Los Angelesin kotinsa lattialla ja yritti syödä pitsaa sekä hampurilaista. Näyttelijän tyttären kuvaamalla videolla Hoff kertoo ryyppäävänsä, koska hän on yksinäinen.

- Älä juo enää, tytär pyytää.

- Okei, Hasselhoff vastaa epäselvällä äänellä. Hasselhoff julkaisi videon leviämisen jälkeen tiedotteen, jossa hän kertoi olevansa toipuva alkoholisti. Hän kertoi retkahtaneensa ryyppäämään ja korosti, että lankeamiset ovat osa toipumisprosessia.

- Olen oppinut koettelemuksistani ja olen palannut pelikentälle. Bachia edustava asianajaja kertoi, että hänen päämiehensä on järkyttynyt Hasselhoffin käytöksestä lastensa edessä. Hasselhoff haki eroa vaimostaan viime vuonna 16 vuoden avioliiton jälkeen. Pariskunnalla on kaksi tytärtä, jotka ovat yhteishuoltajuudessa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?