Conan ja Jay Leno palaavat ruutuun - ilman käsikirjoittajia - Viihde - Ilta-Sanomat

Conan ja Jay Leno palaavat ruutuun - ilman käsikirjoittajia

Hollywoodin käsikirjoittajien lakko on jatkuu edelleen, mutta supersuositut talk show -isännät Conan O'Brien ja Jay Leno aikovat palata ruutuun.

17.12.2007 19:56 | Päivitetty 18.12.2007 15:03

Tv-yhtiöt ovat pyörittäneet uusintoja siitä lähtien, kun käsikirjoittajat aloittivat lakkonsa 5. marraskuuta. Nyt NBC-yhtiö on kuitenkin ilmoittanut, että Conan ja Leno tulevat takaisin uusien jaksojen voimin 2. tammikuuta alkaen.

Conan O'Brienin show nähdään Suomessa Subtv:llä. Ohjelman uudet jaksot tulevat meillä ruutuun nopeasti, 7. tammikuuta alkaen.

Molemmat show't jatkavat ilman käsikirjoittajiaan, mutta isännät vakuuttavat tukevansa käsikirjoittajia edelleen.

- Aion tehdä selväksi kaikille ohjelman taas alkaessa, että tuen edelleen käsikirjoittajia. Ohjelma ei todellakaan ole yhtä hyvä kuin ennen - itse asiassa se saattaa ajoittain olla jopa kammottava, mutta tällä tavoin ketään ei tarvitse irtisanoa, O'Brien sanoo.

Ohjelman kaikki muut taustajoukot ovat pyöritelleet peukaloitaan lakon ajan.

- Hartain toiveeni on, että käsikirjoittajat saavat sen mitä ansaitsevat ja palaavat töihin mahdollisimman nopeasti, O'Brien vakuutti.

Käsikirjoittajien lakosta on muodostunut Hollywoodin pahin työtaistelu 20 vuoteen. Ratkaisua kiistaan ei ole näköpiirissä.

Käsikirjoittajat lakkoilevat saadakseen paremmat korvaukset hengentuotteidensa esityksestä internetissä ja dvd-levyillä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?