Uudet Suomen Talentin juontajat: Jarkko Valtee ja Osku Heiskanen - Viihde - Ilta-Sanomat

Uudet Suomen Talentin juontajat: Jarkko Valtee ja Osku Heiskanen

Susan Boyle villitsi Britannian Talentissa, kuka tekee "susanit" ensi syksynä Suomessa? Suomen Talent alkaa syyskuussa ja sen juontajiksi on valittu Jarkko Valtee ja Osku Heiskanen.

Jarkko Valtee ja Osku Heiskanen juontajat Suomen Talentin syksyllä.

2.6.2009 15:11 | Päivitetty 2.6.2009 15:17

- Olen todella innostunut saamastani haasteesta, tanssijana ja koreografina uraa tehnyt Osku Heiskanen kommentoi.

- Suora lähetys lisää jännitystä ja roolini onkin tukea kilpailijoita suoriutumaan esityksistään täysillä. Olen sydämestäni esiintyjien puolella!

Pukusuunnittelija Jarkko Valtee puolestaan kertoo:

- On mahtia saada olla se "hyvä poliisi" - esiintyjien tuki ja turva. Teenhän sitä tavallaan myös työssäni puku- ja showsuunnittelijana. Ja hei, suora lähetys täynnä talenttia - voiko enempää toivoa? Nyt kaikki tähän asti piilossa olleet kyvyt esiin. Suomen Talentin kilpailijahaku on hyvässä vauhdissa. Esikarsintakiertueella nauhalle tallentui yli 100 esitystä ja hakemuksia on tullut runsaasti. Varsinaiset, ohjelmaan päätyvät karsintatilaisuudet pidetään elokuussa Turussa, Tampereella ja Helsingissä.

Britannian Talentin suosio saattaa vaikuttaa ohjelman suosioon myös Suomessa. Viime viikolla nähty Englannin Talentin finaalijakso nousi kaikkien kanavien katsotuimmaksi ohjelmaksi vuoden 2004 jälkeen, kun parhaimmillaan lähes 20 000 000 brittiä oli liimaantunut ruudun ääreen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?