Homer Simpson haastoi esihistoriallisen jättiläisen - Viihde - Ilta-Sanomat

Homer Simpson haastoi esihistoriallisen jättiläisen

Englannin pakanayhdistyksen jäsenet toivovat sadetta ja pian. Heitä kismittää kalkkikiveen kaiverretun esihistoriallisen hahmon viereen ilmestynyt uusi tulokas: sarjakuvasankari Homer Simpson.

Kelpaisiko donitsi, tuntuu Homer viestivän jättiläiselle.

17.7.2007 12:54

Cerne Abbasin kylän vieressä on ihmisiä jo satoja vuosia hämmästyttänyt noin 55 metriä pitkä, nuijaa heiluttava ihmishahmo. Hahmon alkuperästä on epäselvyyttä, mutta sukupuolesta ei: pystyssä sojottava sukuelin näkyy matkojen taa. Hahmoa onkin pidetty hedelmällisyyden vertauskuvana.

Alkuviikosta jättiläisen viereen ilmaantui valkoisella maalilla loihdittu toinen kulttihahmo: Homer Simpson. Hänet on toisin puettu häveliäästi eikä kädessä heilu nuija vaan jotain paljon inhimillisempää: donitsi.

Kyseessä ei ole teekkarijäynä vaan raadollinen yritys markkinoida teattereihin tulevaa Simpsonit-elokuvaa.

- Olen hämmästynyt, että he saivat tehdä jotain noin typerää. Tämä on tieteellisesti merkittävä alue, sanoo Ann Bryn-Evans Englannin pakanayhdistyksestä.

Yhdistyksen jäsenet aikovatkin tehdä taikojaan, jotta alueelle tulisi sadetta ja vesiliukoisella maalilla taiteiltu Homer liukenisi historian hämärään.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta kun Cerne Abbasin jättiläinen joutuu mainosmiesten kynsiin. Aiemmin hahmolla on markkinoitu mm. farkkuja, polkupyöriä ja - luonnollisesti - kondomeja.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?