Fintelligens kiertää kaikki Suomen hiphop-festivaalit - Viihde - Ilta-Sanomat

Fintelligens kiertää kaikki Suomen hiphop-festivaalit

Lastenklinoiden kummien konsertissa eilen esiintynyt Fintelligens odottaa innolla alkavaa kesää. Kaksikko urakoi läpi kaikki Suomen hiphop-festivaalit.

Fintelligens esiintyi Lastenklinikoiden kummien hyväntekeväisyyskonsertissa maanantaina Helsingissä.­

24.5.2010 22:40

- On oikein iloista, että hiphop-festareita alkaa olla ympäri Suomen. Me esiinnytään niissä kaikissa, kun jostain syystä isot rock-festarit edelleen vähän karsastaa meitä, Kimmo "Elastinen" Laiho ja Henrik "Iso H" Rosenberg virnuilevat.

He odottavat erityisesti jo 10:nettä kertaa järjestettävää Pipefestia heinäkuun lopulla.

- Ollaan oltu joka vuosi paikalla, kun tuhansia ihmisiä kerääntyy huitsin pöpelikköön. Pipefestiin liittyy paljon rakkaita muistoja, Iso H sanoo.

Kaksikko päätti sunnuntaina pitkän keikkakiertueen ja aloitti eilen studioviikon, jonka aikana työn alla on muun muassa Cheekin uusi levy.

- Kesä kuluu näin: viikot studiossa ja viikonloput keikoilla. 11 päivää pidetään lomaa, ja silloin pyritään oikeasti oleen pois töistä. Tää on vaan jo niin elämäntapa, että melkein on lähdettävä pois, jotta voi työstä irtaantua, Elastinen kertoo.

Lastenklinoiden kummien konsertissa lökäpöksykundit esiintyivät jälleen erittäin mieluusti.

- Tämä on aina kunnia-asia, kun tänne pyydetään. Tämä on vähintä, mitä voidaan tehdä, kun olemme itse olleet niin onnekkaita, että olemme näiltä asioilta välttyneet.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?