Tällainen on Kimiin yhdistetty kohukaunotar - Viihde - Ilta-Sanomat

Tällainen on Kimiin yhdistetty kohukaunotar

25-vuotias, asuu äitinsä ja kissansa kanssa Milanossa, rakastaa tanssimista, on rehellinen ja sympaattinen.

16.11.2007 10:04 | Päivitetty 16.11.2007 10:34

Muun muassa näin kuvaillaan blogi-sivuilla italialaista Valentina Gioiaa, joka väittää Star+Tv-lehdessä, että hänellä oli melkein vuoden kestänyt salasuhde Kimi Räikkösen kanssa.

Ferrarin pienoismallin kanssa poseeraavan Gioian mukaan "häntä oli huijattu" ja siksi hän päätti kertoa tarinansa.

Naisen mukaan he olisivat tavanneet toisiaan aina, kun Räikkönen oli Italiassa ja toisinaan myös Sveitsissä.

- Kerran Sveitsissä hän vuokrasi vesiskootterin ja vei minut mielettömään yökerhoon kaveriensa kanssa, nainen väittää.

Suhde päättyi Gioian mukaan, kun hän sai tietää Räikkösen olevan naimisissa. Tämän jälkeen Gioia kertoo tuhonneensa kaikki formulamestarilta saamansa tekstiviestit.

Italialaislehden toimittaja tiedusteli, voiko Gioia mitenkään todistaa väitteitään todeksi. Vahvikkeeksi sanoilleen Gioia muun muassa kuvaili Räikkösen asunnon sisustusta ja kertoi suomalaiskuskin olevan erityisen kiintynyt ex-tiiminsä McLarenin auton rattiin, "jota hän säilyttää mustasukkaisesti lasikaapissa".

- Kimi rakastaa pizzaa ja pastaa, mutta ei syö makeisia. Hän on tarkka linjoistaan ja kotona hänellä on supervarustettu sali, Gioia muisteli lehdessä.

Gioia on Italiassa saanut aiemmin jonkinlaista mainetta vierailemalla tv-ohjelmassa Uomini e Donne (Miehet ja Naiset). Gioia valitsi sarjassa miesehdokkaista itselleen parhaiten sopivan. Hän on myös esiintynyt internetissä rohkeissa alusvaatekuvissa.

Moottoriurheiluun erikoistunut Motorsportblog.it suhtautui Gioian väitteisiin eilen epäluuloisesti. Se kertoi Star+Tv-lehden artikkelista kyselemällä: Kuka ihmeen Valentina Gioia?

- Tunnustus saapuu hämmästyttävää kyllä vasta nyt, kun suomalaisesta tuli maailmanmestari, blogissa kirjoitettiin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?