George Michael pelkää HIV-testin tuloksia - Viihde - Ilta-Sanomat

George Michael pelkää HIV-testin tuloksia

George Michael kieltäytyy menemästä HIV-testiin, koska pelkää tuloksen olevan positiivinen.

Tässä kuvassa Michael ei lue terveydentilaraporttia vaan tuomiotaan päihteiden vaikutuksen alaisena ajamisesta.

27.6.2007 19:38

Laulaja on testauttanut itsensä edellisen kerran vuonna 2004. Enää hän ei halua testiin, koska tulosten odottelu kalvaa mieltä. Miesystävänsä kanssa elävä George on mukana BBC:n dokumentissa HIV and Me, jossa hän puhuu suhteestaan pelättyyn sairauteen.

Michael on kertonut harrastavansa runsaasti vapaata seksiä eri miesten kanssa, vaikka hän parisuhteessa onkin. Michael kruisailee ympäri Lontoota ja etsii yhden yön suhteita.

George Michael pidätettiin vuonna 1998 Beverly Hillissä, kun hän etsi seuraa puistossa sijaitsevasta miestenhuoneesta. Samana vuonna hän toimi Aids -ja HIV -tietoisuuden lisäämiskampanjassa, ja osallistui myös aiheen tiimoilta pidettyyn gaalaan punainen rusetti rintapielessä.

Michael pidätettiin myös viime lokakuussa Lontoossa, jossa hänet löydettiin lyhistyneenä autonsa ohjauspyörän päälle. Tutkimuksissa laulajan verestä löytyi lääkkeiden lisäksi kahta eri huumausainetta.

Brittitähti täytti maanantaina 44 vuotta. Hän juhli syntymäpäiviään lontoolaisessa loistohotellissa sadan lähimmän ystävänsä kanssa. George Michael konsertoi Helsingissä sunnuntaina. Hän saapuu Suomeen Tukholmasta, jossa hänellä on konsertti perjantaina.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?