Juanes ystävystyi Shakiran kanssa - Viihde - Ilta-Sanomat

Juanes ystävystyi Shakiran kanssa

Juanes piipahti Suomessa.

Julkaistu: 12.11.2007 6:34

"Lattari-Springsteeniksi" kutsuttu Juanes piipahti Suomessa tiiviillä työmatkalla. Juanes ehti Suomen-vierailullaan antaa muutaman haastattelun ja esiintyä MTV3:n Huuma -ohjelmassa.

- Minua ihmetyttää se, että musiikkini on näin suosittua muuallakin kuin espanjankielisissä maissa. En olisi koskaan uskonut, että pääsen esittämään laulujani espanjaksi Suomeen saakka, Juanes päivittelee.

Hyvänä esiintyjänä tunnettu Juanes halusi La Vida Es Un Ratico -uutuuslevylleen enemmän live-soundia ja vaikutteita kolumbialaisesta musiikista. Hän tunnustaa, että uuden levyn tekeminen oli vaikeaa Mi Sangre -levyn kansainvälisen menestyksen jälkeen. La Camisa Negra -hitin ansiosta Mi Sangre oli viime vuoden myydyin ulkomaisen artistin levy Suomessakin.

- Levyn menestys hämmensi minua. Se vaikutti musiikin tekemiseen. En halunnut tehdä kopiota menestyslevystä, vaan jotain ihan muuta, Juanes sanoo.

Juanesin levyjä on myyty yli seitsemän miljoonaa kappaletta. Hän on Kolumbian toinen kansainvälinen supertähti Shakiran ohella. Juanes kertoo, että tähdet ovat keskenään ystäviä.

- Olemme kotoisin samankaltaisista paikoista ja taustamme on samankaltainen, vaikka erilaista musiikkia teemmekin. Pidämme melko paljon yhteyttä, lähetämme toisillemme viestejä ja niin edelleen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?