Paris Hilton pidätettiin - Viihde - Ilta-Sanomat

Kiemurteleeko Paris Hilton irti kokaiinisyytteestäkin?

Kokaiinin hallussapidosta Las Vegasissa pidätetty Paris Hilton vapautui vain vajaa tunti pidätyksensä jälkeen.

Tältä Paris Hilton näytti poliisin ottamassa pidätyskuvassa.­

29.8.2010 10:58

Daily Newsin mukaan Hiltonin palkkaama lakimies kehottaakin ihmisiä olemaan tekemättä pikaisia johtopäätöksiä seurapiirikaunottaren tekemisistä.

Sen sijaan samassa yhteydessä pidätetty Hiltonin poikaystävä Cy Waits pääsi vapaaksi vasta lauantaina iltapäivällä 2000 dollarin takuita vastaan. Häntä epäillään auton ajamisesta marihuanan vaikutuksen alaisena.

Waitsin lakimies puolestaan ilmoitti jo nyt, että häntä vaivaa olosuhteet, joissa pidätys tehtiin ja hän uskoo tilanteen päättyvän lopulta syytteistä vapauttamiseen.

Moottoripyöräpoliisi pysäytti Waitsin ja Hiltonin Las Vegasin pääkadulla lauantaina aamuyöstä, koska haistoi autosta leijailevan voimakkaan marihuanan hajun. Paikalle kerääntyi pian uteiliasta väkijoukkoa, ja Hilton pyysi saada mennä takaisin autoon katseilta suojaan. Poliisin mukaan Hiltonin käsilaukusta tipahti pieni pussi kokaiinia, kun Hilton etsi laukustaan huulirasvaa.

Vain kuukausi sitten Hilton pidätettiin Korsikassa lentokentällä marihuanan hallussapidosta, mutta hän selvisi syytteittä. Ja vain pari viikkoa sitä ennen häntä kuulusteltiin Etelä-Afrikassa marihuanan polttamisesta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?