Suomalaismalli rinnat paljaana Hollywood-elokuvassa - Viihde - Ilta-Sanomat

Suomalaismalli rinnat paljaana Hollywood-elokuvassa

Kolme vuotta sitten Suomesta maailmalle lähtenyt malli Laura Lagercrantz on tekemässä uutta aluevaltausta Hollywoodissa. Vaalea kaunotar näyttelee Urban Assault -toimintaelokuvassa elokuvan pääroiston tyttöystävää.

Laura Lagercrantzin kauneus on huomattu Hollywoodissa asti.­

26.10.2007 14:24

- Päädyin näyttelemään ihan sattumalta. Olin Los Angelesissa käymässä, kun näin mainoksen casting-tilaisuudesta ja päätin mennä huvikseni kokeilemaan. Yllätyin älyttömästi, kun vähän ajan kuluttua minulle soitettiin ja kerrottiin, että olin saanut roolin.

Jo koe-esiintymisessä selvisi, että Lauran hakema rooli on erittäin rohkea ja hänen täytyy esiintyä kameralle myös rinnat paljaana.

- En antanut sen haitata, koska ajattelin, ettei elokuva kuitenkaan tule Suomeen. En tajunnut, että kyseessä on näin iso juttu, Laura kertoo, mutta ei kadu valintaansa.

- Tuosta elokuvasta lähti innostukseni näyttelemiseen, ja olen nyt alkanut myös opiskella sitä, Laura kertoo.

Lauraa tullaan jatkossa näkemään elokuvissa enemmänkin, sillä Urban Assaultin jälkeen hänellä on ollut pieni rooli jo kahdessa elokuvassa. Elokuvarooleja on sovittu myös tulevaisuuteen.

- Olen myös ehdolla yhteen suurempaan elokuvaan, jossa olisi mukana todella suuriakin staroja. Mutta siitä en voi puhua vielä enempää, koska sen suhteen mikään ei ole vielä varmaa.

Uutuuselokuvan kotisivuilta löytyy elokuvan traileri, jossa näkyy pätkä yhdestä Lauran rohkeasta kohtauksesta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?