Lady Gagan "mestaus" lavalla järkytti britit

Julkaistu:

Lady Gaga osui arkaan paikkaan esiintyessään Manchesterissa briteille vain muutamia tunteja Cumbrian verilöylyn jälkeen, uutisoi Daily Mail -lehti.

Monster Ball -kiertueeseensa kuuluvassa numerossa psykopaatti "tappoi" Lady Gagan lavalla. Goottityylinen mies puri Lady Gagaa niskaan, minkä jälkeen tekoverta ruiskusi ympäriinsä. Gaga levitti verta päälleensä fanien katsoessa näkyä järkyttyneinä.

Lehden mukaan tuhannet fanit kauhistuivat Gagan lavamestauksesta, koska olivat järkyttyneitä Cumbrian joukkosurmasta. Taksikuski Derrick Bird, 52, ampui 12 ihmistä ja lopuksi itsensä Luoteis-Englannissa.

Yleisön muistissa oli vielä taannoiset Bradfordin ilotyttösurmat, joiden teosta epäilty Stephen Griffiths jäi kiinni toukokuun lopulla.

14-vuotiaan tytön äiti raivostui Gagan tempauksesta.

- Näky oli sairas. Koko perheemme tietää, ettei Lady Gaga ole kaikista perinteisimpiä lavaesiintyjiä, mutta nyt hän ylitti rajan.

- Vaikka kohtaus olikin osa show'ta, se olisi voinut poistaa Bradfordin ja Cumbrian tapahtumien takia. Oli erittäin mautonta esittää mestausta nuorten lasten silmien edessä.