Beyoncélle ainakin miljoona kohukeikasta - Viihde - Ilta-Sanomat

Beyoncélle ainakin miljoona kohukeikasta

R&B-tähti Beyoncé Knowlesin esiintyminen Libyan johtajan Muammar Gaddafin pojan uudenvuodenjuhlissa kuohuttaa Yhdysvalloissa.

Kuvia salakeikasta tihkui julkisuuteen Twitterin kautta.

7.1.2010 20:18

Salakeikka paljastui, kun kännykällä otettu video levisi YouTubeen.

Lehtitietojen mukaan Beyoncé esitti viisi laulua 33-vuotiaan Hannibal Gaddafin juhlissa yksityisklubilla St Bartsin saarella Karibialla. Hänen kerrotaan netonneen tunnin keikasta 1-2 miljoonaa dollaria.

Presidentti Barack Obaman julkitukijoihin kuuluvaa Beyoncéa syytetään ahneeksi, joka myy periaatteensa. Arvostelijoiden mielestä poptähden on turha enää laulaa naisten asemasta, sillä Hannibal Gaddafin maine ei ole erityisen puhtoinen.

Hänen epäiltiin pahoinpidelleen vaimonsa joulupäivänä lontoolaisessa luksushotellissa.

Poliisi hälytettiin paikalle, kun sviitistä kuului kirkumista. Kolme Gaddafin turvamiestä pidätettiin poliisin vastustamisesta. Vaimon kerrottiin joutuneen sairaalahoitoon murtuneen nenän takia, kun taas Hannibal vietiin pois diplomaattiautolla.

Hannibal Gaddafi on joutunut aikaisemminkin vaikeuksiin poliisin kanssa Ranskassa ja Sveitsissä, mutta selvinnyt isänsä vaikutusvallan ansiosta.

Uudenvuoden hulppeissa samppanjajuhlissa lavalle nousivat tiettävästi myös Usher ja Bon Jovi. Yleisössä puolestaan viihtyivät muun muassa Lindsay Lohan sekä mallit Miranda Kerr ja Victoria Silvstedt.

Beyoncé oli paikalla myös 2008, kun hänen miehensä Jay-Z ja Mariah Carey esiintyivät Gaddafin toisen pojan, Saif Gaddafin, juhlissa samassa Karibian lomaparatiisissa.

Lehtitietojen mukaan tähti esitti juhlissa viisi kappaletta.

Beyoncén esitys oli pienessä klubitilassa samaa luokkaan kuin isommillakin areenoilla.

Beyoncén kumppani Jay-Z seurasi esitystä juhlajuoman kera.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?