Kirsi Alm piti sukunimensä - Viihde - Ilta-Sanomat

Kirsi Alm piti sukunimensä

Juontaja-toimittaja Kirsi Alm on nyt rouva Alm. Oman sukunimensä säilyttänyt toimittaja sanoi lauantai-iltapäivällä tahdon pitkäaikaiselle avomiehelleen ja kollegalleen Kalle Siiralle.

18.9.2006 7:01

- On tämä rouvan elämä vaan ihanaa! Kirsi iloitsi häiden jälkeen.

Porissa juhlitut häät onnistuivat Kirsin mukaan kaikin puolin hyvin. Myös sää suosi päivää, sillä aurinko paistoi lämpimästi Kirsin ja Kallen astellessa avioparina ulos Noormarkun kauniista kivikirkosta.

Kirsi oli pukeutunut luonnonvalkoiseen ja tyköistuvaan satiinipukuun. Upean hääpuvun yksinkertainen linja oli osittain Kirsin itsensä suunnittelema.

Toimittajapariskunta tapasi toisensa samassa työpaikassa viisi vuotta sitten. Myös häissä nähtiin runsaasti pariskunnan yhteisiä kollegoja, sillä tuore aviopari työskentelee jälleen yhdessä, nyt MTV3:n Huomenta Suomi -ohjelmassa.

Satapäisessä häävierasjoukossa olivat mukana muun muassa MTV3:n urheilutoimittaja Heidi Suomi, Viihdeuutisten juontaja ja Kirsin entinen urheilutoimittajakollega Viivi Avellan, Ylen urheilutoimittaja Riku Riihilahti sekä Huomenta Suomen uusi juontaja ja Kallen bestman Tuomas Tahvanainen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?