Ville Haapasalo sai sairauskohtauksen: Pelkäsin kuolevani - Viihde - Ilta-Sanomat

Ville Haapasalo sai sairauskohtauksen: Pelkäsin kuolevani

Näyttelijä Ville Haapasalo, 36, heräsi viikko sitten tiistaina aamuyöllä puoli viiden maissa siihen, etteivät hänen jalkansa toimineet ja kädetkin olivat voimattomat.

Ville Haapasaloa hoidettiin itävaltalaisessa sairaalassa kaksi päivää.­

24.9.2008 8:57

- Totta helvetissä pelkäsin kuolevani, pelästynyt Haapasalo sanoo.

Sairauskohtauksen yllättäessä Haapasalo oli Itävallassa, jossa hän kuvasiGolfvirta jäävuoren alla -elokuvaa.

Haapasalo sai soitettua apua ja hänet kiidätettiin itävaltalaiseen sairaalaan. Siellä todettiin, että kyseessä oli rankan työputken aikaansaama niin sanottu verenpainepiikki, stressireaktio. Lääkärit halusivat pitää Villen tarkkailussa, ja hän oli sairaalassa kaksi päivää.

- Täytyy tunnustaa, että pelkäsin matkalla sairaalaan. Ajattelin, että nyt on varmasti tapahtunut jotakin todella pahaa. Ymmärrän tämän olleen varoitus siitä, että pitää hellittää tahtia, hän kertoo IS:lle puhelimitse Moskovasta.

Venäjän tunnetuin suomalainen katseli Venäjän televisiosta uutisia, joissa kerrottiin hänen saaneen sydänkohtauksen New Yorkissa.

Haapasalo myöntää sairauskohtauksen pakottaneen hänet itsetutkiskeluun.

- Olen perunut kaikki ylimääräiset työt. Teen vain ne, joista on sopimus ja jotka olen luvannut tehdä. On ryhdyttävä urheilemaan, syömään terveellisemmin ja ennen kaikkea on nukuttava. Viime vuosina unet ovat jääneet työtahdin takia aika vähäisiksi, Haapasalo soimaa itseään.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?