Susan Boyle sai hermoromahduksen ja joutui yksityisklinikalle! - katso kuvat - Viihde - Ilta-Sanomat

Susan Boyle sai hermoromahduksen ja joutui yksityisklinikalle! - katso kuvat

Laulajasensaatio Susan Boyle sai hermoromahduksen ja joutui sunnuntai-iltana yksityisklinikalle kärsittyään uupumuksesta.

Susan Boyle kuvattuna lauantaina laulajan lähtiessä tv-studioilta.

1.6.2009 9:20 | Päivitetty 1.6.2009 21:56

Britannian Talent-kisan kakkosella on "tunnepuolen hermoromahdus", joka tuli lauantaisen finaalin jälkeen, kertoo The Sun -lehti.

Kisan suursuosikki aikoo silti pitää silmänsä auki mahdolliselle Yhdysvaltain megakiertueelle.

48-vuotias untuvikko jäi kakkoseksi Talentin finaalissa, jonka vei nimiinsä tanssiryhmä Diversity. Fanien SuBoksi nimeämä skotlantilaislaulaja kärsi paineista kuitenkin siinä määrin, että joutui yksityisklinikka Prioryyn.

Show'n avustajat olivat ottaneet yhteyttä poliisiin ja kertoneet, että hän oli käyttäytynyt oudosti lontoolaisessa hotellissa. Hänet kuljetettiin klinikalle ambulanssilla juuri kello 20 jälkeen Suomen aikaa.

Poliisi ja poliisilääkäri auttoivat kuljetuksessa. Poliisiauto seurasi ambulanssia.

- Hän on ollut hotellissa pari päivää, mutta lauantain finaalin jälkeen hän on käyttäytynyt oudosti ja aiheuttanut vähän hämmennystä, hotellin lähde kertoi sunnuntaina.

Boyle käveli rauhallisesti ambulanssiin.

- Kaikki tapahtui rauhallisesti. He eivät halunneet stressata tai masentaa häntä. Hän ei näyttänyt hyvältä - hän näytti olevan kadoksissa.

Klinikan lähde kertoi, että hän oli juuri tupakkatauolla, kun suuri määrä ambulansseja tuli paikalle.

- Kaikki sanoivat: "Mitä tämä on?" Sitten näin hänet ja hän oli Susan Boyle.

Talent-ohjelman puhemies kommentoi, että Boyle lähetettiin yksityisklinikalle, joka tukee hänen päätöstään käyttää pari päivää rentoutumiseen ja palautumiseen.

- Annamme hänelle kaiken tukemme ja toivomme hänelle pikaista paranemista.

- Simon Cowell puhui hänelle takahuoneessa lauantai-iltana ja kertoi, että häntä varten on suunnitteilla paljon - levydiili ja Amerikan-kiertue. Kaikki on kiinni hänestä ja hänen pitää katsoa, mitä hän haluaa.

Susan Boyle revitteli koko kisan voittaneen Diversity-tanssiryhmän kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?