Hollywood-tähdet ramppasivat Suomessa 1990-luvulla - katso kuvat! - Viihde - Ilta-Sanomat

Hollywood-tähdet ramppasivat Suomessa 1990-luvulla - katso kuvat!

Demi Moore, Bruce Willis, Geena Davis ja Renny Harlin juhlivat Planet Hollywoodin avajaisia Helsingissä vuonna 1995.

Julkaistu: 4.6.2010 15:39

Suomi kuhisi Hollywoodin supertähtiä 1980-1990-luvulla. Olitko kenties katsomassa, kun Kauniiden ja rohkeiden superjulkut tulivat Suomeen? Entä ehditkö nähdä Ritari Ässän ja tämän KITT-auton?

1990-luvulla Kaunareita ramppasi Suomessa jatkuvasti, kiitos promoottori Hessu Reijosen.

Darlene Conleyn esittämän Sally Spectran ja John McCookin eli tutummin Eric Forresterin juhannusreissu Suomeen vuonna 1996 alkoi katastrofaalisesti.

Uuvuttavan lentomatkan jälkeen tähdille nimittäin selvisi, että heidän matkatavaransa olivat jääneet jonnekin maailmalle. Kentälle tulleiden fanien sympatia ei juuri lohduttanut Darlenea, joka kiljui täyttä kurkkua kadonneiden alusvaatteidensa perään.

- Ei mitään! Ne kadottivat koko vaatevarastoni! Tässä eivät selitykset kelpaa!

John suhtautui asiaan huomattavasti rauhallisemmin, mutta Reijosen järjestämä tervetuliaisohjelma jäi silti hieman vaisuksi.

Lopulta ei auttanut muu kuin suunnata Stockmannille ostoksille. Darlene hermostui, kun ei löytynyt sopivia vaatteita koko tavaratalosta.

Tragedia päättyi kuitenkin onnellisesti. Laukut löytyivät ja ne kiidätettiin Imatralle yön aikana.

- Sallylle ostettiin alusvaatekerta ja Ericille kalsarit, sukat ja kengät. Sally yritti löytää vaatteitakin, mutta siellä ei ollut sopivia kokoja, Reijonen kertoi.

Parivaljakkoa kiidätettiin ympäri Suomea esiintymään erilaisilla juhannusjuhlilla.

Suomessa vierailivat Kauniiden ja rohkeiden näyttelijöistä muun muassa Ronn Moss, Jeff Trachta, Teri Ann Linn, Joanna Johnson, Daniel McVicar, Bobbie Eakes ja Todd McKee.

Ritari Ässä David Hasselhoff sai suosionsa huipulla suomalaiset hurmioon vuonna 1987. Fanit olivat vastassa häntä jo lentokentällä.

- Yleensä tunnenkin itseni ulkomailla saamieni vastaanottojen vuoksi supertähdeksi, kotimaassa saan olla enemmän rauhassa. Mutta tällainen on vain mukavaa, mies kehui tuolloin IS:lle Helsinki-Vantaan lentoaseman VIP-huoneessa.

Mutta olihan meillä oma Amerikan-miniämmekin! Ohjaaja Renny Harlin toi silloisen vaimonsa Geena Davisin monesti Suomeen. Oscar-voittaja pääsi muun muassa seuraamaan Tapiolan Hongan ja Suomessa pelaavien amerikkalaisvahvistusten välistä korismatsia ja kättelemään pelaajia.

Harlin otti Los Angelesista mukaansa Planet Hollywood -ravintolan avajaisiin Geenan lisäksi näyttelijäystävänsä Demi Mooren ja Bruce Willisin.

David Hasselhoff pääsi duetolle Marion Rungin kanssa.

Sally Spectra pelasi golfia Imatralla.

Geena pääsi korismatsiin Espoossa vuonna 1994.

Renny toi Suomeen Amerikan-miniän, Geena Davisin.

Hessu Reijonen tarjosi Kauniiden ja rohkeiden Daniel McVicarille, Todd McGeelle, Darlene Conleylle ja Teri Ann Linnille samppanjaa lentokentällä vuonna 1994.

Pikkulapset innostuivat Ritari Ässästä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?