Omaiset jättivät Mialle hyvästit

Julkaistu:

Maaliskuun 18. päivänä äkillisesti menehtynyt, Idols -finalistina tunnettu Mia Permanto on siunattu haudan lepoon. Helsingin Sanomissa sunnuntaina julkaistun kuolinilmoituksen mukaan siunaus toimitettiin läheisten saattamana. Kuolinilmoituksessa Miaa jäivät kaipaamaan hänen perheensä, sukulaisensa ja ystävänsä.

Mian tuhkasta osa jää Suomeen ja osa hänen synnyinmaahansa Ruotsiin. IS:n tietojen mukaan omaiset haluavat jakaa rakkaansa tuhkan Suomeen ja Gotlantiin.

Mian perhe on ruotsinsuomalainen, ja hän asui Tukholmassa miltei koko ikänsä. Mia kirjoitti ylioppilaaksi Tukholman Fryshusetin lukion rockmusiikkilinjalta.

Mian vanhemmat erosivat, kun hän oli 13-vuotias. Mian äiti muutti Mian pikkuveljien kanssa Suomeen, mutta Mia jäi asumaan isänsä kanssa Ruotsiin. Myöhemmin toinen veljistä muutti takaisin Ruotsiin ja Mia muutti Suomeen vuonna 2006.

Mian perhe välitti kuolinilmoituksessa kutsun tyttärensä muistotilaisuuteen, joka järjestetään helsinkiläisessä On the Rocks -ravintolassa lauantaina 12. huhtikuuta. Kello 19-21 tilaisuus on tarkoitettu laulajalupauksen läheisille ja ystäville. Kello 21 jälkeen tilaisuus on avoin kaikille.

Anneli Ikävalko