Hannan ohjaaja Joe Wright kuvaa Rukalla: Yksi kauneimmista paikoista - Viihde - Ilta-Sanomat

Hannan ohjaaja Joe Wright kuvaa Rukalla: Yksi kauneimmista paikoista

Julkaistu: 16.3.2010 10:42

Ohjaaja Joe Wrightin Hanna-trillerielokuvan kuvaukset alkoivat Rukan läheisyydessä maanantaina. Ohjaajan mukaan Rukan lumimaisemat ovat yksi kauneimmista paikoista, missä hän on ikinä vieraillut.

Elokuvaa tähdittävät Saoirse Ronan (Oscar-ehdokas elokuvasta Sovitus, myös Joe Wrightin ohjaus), Oscar-voittaja Cate Blanchett (pian julkaistava Robin Hood) sekä Eric Bana (Star Trek).

Näyttelijäkaartiin liittyy nyt myös Niels Arestrup, joka voitti viime kuussa Ranskan Oscarin, César-palkinnon, elokuvasta Profeetta (Un Prophéte).

IS kertoi maanantaina, että australialaisnäyttelijä Eric Bana kuvaa parhaillaan elokuvaa Rukalla, mutta Cate Blanchett ei ole mukana Kuusamossa.

Elokuvaa kuvataan Kuusamossa viiden päivän ajan.

Hanna (Saoirse Ronan) on teini-ikäinen tyttö, jolla on sotilaan voimat, kestävyys ja äly. Hänen isänsä (Eric Bana), entinen CIA-agentti, on kasvattanut hänet erityksissä metsässä Pohjois-Suomessa.

Hannan erikoisen teini-iän ja kasvatuksen ainoa tavoite on ollut tehdä hänestä täydellinen salamurhaaja. Hänen elämänsä muuttuu, kun hänet lähetetään suorittamaan ensimmäistä tehtäväänsä - matka vie hänet halki Euroopan.

Suomen lisäksi elokuvaa kuvataan Marokossa sekä Saksassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?