Twilightin Robert Pattinson riisuu vaatteensa yhdellä ehdolla - Viihde - Ilta-Sanomat

Twilightin Robert Pattinson riisuu vaatteensa yhdellä ehdolla

Näin hyvännäköistä kroppaa Robert Pattinson esittelee Uudessakuussa.

Julkaistu: 17.11.2009 17:28

Twilight - Uusikuu-elokuvassa ensi perjantaista lähtien elokuvateattereita valloittava Robert Pattinson on Hollywoodin kuumimpia hunkseja.

Mikä parasta, Pattinson ei arkaile esitellä upeaa kroppaansa. Brittiläinen näyttelijä näet lupaa tehdä alastonkohtauksen, jos rooli sitä vaatii.

Vampyyri Edward Cullenia Twilight-saagassa näyttelevä Pattinson tosin epäilee, että tuskin monet haluaisivat nähdä hänet alastomana.

- Ottaisin vaatteeni pois, jos rooli sitä vaatii. Tuskin monet kuitenkaan haluaisivat nähdä sitä. Pilaisin vain heidän illuusionsa, 23-vuotias näyttelijä tuumaa.

Pattinson pitää kuitenkin alastomuutta häpeällisenä, ja hänellä oli suuria vaikeuksia tehdä arkaluontoisia kohtauksia elokuvassa Little Ashes, jossa hän näytteli nuorta Salvador Dalia.

- Hassua, että espanjalaisilla ihmisillä ei ole mitään ongelmia alastomuuden kanssa, mutta englantilaisilla sen sijaan valtavia.

- Pienet asiat, kuten kun näin isäni ottavan vaatteensa pois ennen uimista, traumatisoi minut. Järkytyin siitä valtavasti, hän leukailee.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?