Twilightin Robert Pattinson riisuu vaatteensa yhdellä ehdolla - Viihde - Ilta-Sanomat

Twilightin Robert Pattinson riisuu vaatteensa yhdellä ehdolla

Twilight - Uusikuu-elokuvassa ensi perjantaista lähtien elokuvateattereita valloittava Robert Pattinson on Hollywoodin kuumimpia hunkseja.

Näin hyvännäköistä kroppaa Robert Pattinson esittelee Uudessakuussa.

17.11.2009 17:28

Mikä parasta, Pattinson ei arkaile esitellä upeaa kroppaansa. Brittiläinen näyttelijä näet lupaa tehdä alastonkohtauksen, jos rooli sitä vaatii.

Vampyyri Edward Cullenia Twilight-saagassa näyttelevä Pattinson tosin epäilee, että tuskin monet haluaisivat nähdä hänet alastomana.

- Ottaisin vaatteeni pois, jos rooli sitä vaatii. Tuskin monet kuitenkaan haluaisivat nähdä sitä. Pilaisin vain heidän illuusionsa, 23-vuotias näyttelijä tuumaa.

Pattinson pitää kuitenkin alastomuutta häpeällisenä, ja hänellä oli suuria vaikeuksia tehdä arkaluontoisia kohtauksia elokuvassa Little Ashes, jossa hän näytteli nuorta Salvador Dalia.

- Hassua, että espanjalaisilla ihmisillä ei ole mitään ongelmia alastomuuden kanssa, mutta englantilaisilla sen sijaan valtavia.

- Pienet asiat, kuten kun näin isäni ottavan vaatteensa pois ennen uimista, traumatisoi minut. Järkytyin siitä valtavasti, hän leukailee.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?