"Katja Halme leikkasi hiukseni" - Viihde - Ilta-Sanomat

"Katja Halme leikkasi hiukseni"

Alexei Eremenko junior, 22, kiistää kansanedustaja Tony Halmeen väitökset siitä, että hän tapailisi Halmeen vaimoa. Avioeron vireille pannut kansanedustaja Halme väitti eilen Ilta-Sanomissa, että hänen vaimonsa Katja on juossut Eremenkon perässä.

28.6.2005 0:00

- Tiedän, että Katjalla on joku muu. Eremenkon perässä se on juossut. On niillä säpinää, Tony Halme sanoi.

Eremenko pitää väitettä käsittämättömänä.

- Mä luin tänään lehdestä, että Tony Halme on sanonut, että meillä on Katjan kanssa säpinää. Se on ihan roskapuhetta. Mä olen Jennin kanssa vielä, Eremenko vakuutti eilen IS:lle.

- Tony sanoi, että se tietää, että Katja juoksee mun perässä. Mutta mä en ole ainakaan huomannut, että yksikään Katja olisi juossut mun perässä.

Eremenko tapasi Katja Halmeen ensi kertaa ravintolassa, jossa yhteinen tuttava esitteli heidät toisilleen. Eremenkon mukaan hänen kihlattunsa Jenni oli viettämässä iltaa samassa seurueessa.

- Katja sanoi olevansa parturi, ja mä kysyin, voiko hän leikata mun hiukset Hollanti-peliin. Silloin sovittiin, että mä hankin hänelle ja hänen kaverilleen liput siihen peliin, joka oli loppuunmyyty, Eremenko sanoi.

Eremenko kertoo nauraneensa, kun hän kaveriensa kanssa luki lehdestä suhteestaan Katja Halmeeseen. Hän ei ymmärrä sitä, miten suureksi kohu on paisunut.

- Tämä on paha juttu mulle ja mun tyttöystävälle. Jos joku on nähnyt mun juttelevan Katjan kanssa jossakin baarissa, niin miten ihmeessä ne ei ole nähnyt tyttökaveria. Hän on kuitenkin ollut aina mun vieressä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?