Tässä ovat kaikki X Factorin finalistit

Julkaistu: , Päivitetty:

X Factor -kykyjenetsintäohjelma on edennyt vaiheeseen, jossa finalistit ovat kasassa. Kukin tuomari valitsi kilpailijoistaan kolme finalistia. IS esittelee heidät tässä.

Lauluryhmät eli Linda Lampenius-Cullbergin ryhmä:

Enchant: Sami Ulmanen, Lassi Silventoinen, Matias Hämäläinen ja Rene Romppanen muodostivat lauluryhmän lukion toisella luokalla. Lahtelaiskokoonpano aikoo harjoitella vielä puhtautta ja sitä, että kaikki laulaisivat yhtä vahvasti.

Fearless: Jonne Heiskanen, 24, ja Milla Romppanen, 16, ovat tunteneet toisensa vasta hetken, mutta ovat löytäneet yhteisen sävelen. Molemmat pitävät popahtavasta musiikista pienellä soul-vivahteella. Aikovat treenata vielä tekniikkaa ja sitä, ettei hermostuminen vaikuttaisi esiintymiseen.

Soulsisters: 31-vuotias Pi Kiviharju ja 30-vuotiaat Heidi Kiviharju ja Anna Wiksten ovat laulaneet ryhmänä yli 15 vuotta. Keikkailevat erilaisissa tilaisuuksissa ja toivovat saavansa levytyssopimuksen.

Renne Korppilan ryhmä eli yli 25-vuotiaat:

Leena Tirronen, 25, opiskelee Pop & Jazz Konservatoriossa Helsingissä ja tekee musiikkia Norma John -bändinsä kanssa. Osallistunut lapsena Kouvolassa paikallisiin tenavatähtikilpailuihin. Jännittää esiintymistä.

Christian Palin, 32, ei omien sanojensa mukaan koe tarvitsevansa voittoa yhtä paljon kuin muut. Osallistui kilpailuun saadakseen uralleen nostetta. Keikkailee Random Eyes -bändin kanssa.

Yrjänä Salmela, 36, ei koe olevansa laulajasuuruus vaan bändivokalisti, jonka vahvuudet tulevat ilmi livekonserteissa. Toivoo pääsevänsä Tavastialle esiintymään ja saavansa levydiilin. Ei aio jättää työtään kehitysvammaisten hoitajana.

Alle 25-vuotiaat eli Gugi Kokljuschkinin ryhmä:

Elias Hämäläinen, 24, on helsinkiläinen katusoittaja, joka laulaa tyylilleen uskollisesti silmät suljettuina. X Factor -kisan ennakkosuosikiksi noussut mies tunnetaan myös nimellä Mr. Change.

Samuli Taskinen on 21-vuotias helsinkiläinen kilpatanssija ja melankolisten kappaleiden tulkitsija. Sympaattinen naapurinpoika tekee omia kappaleitaan.

Merja Niekka, 24, tulkitsee surumielisiä lauluja. Uskaltaa olla erilainen ja monipuolinen. Helsinkiläinen työskenteli aiemmin vartijana.