Kirsten Dunst ei sittenkään ole vieroitushoidossa - Viihde - Ilta-Sanomat

Kirsten Dunst ei sittenkään ole vieroitushoidossa

Julkaistu: 8.2.2008 17:33

Torstain aikana maailmalle levinnnyt uutinen tähtinäyttelijätär Kirsten Dunstin hakeutumisesta vieroitushoitoon näyttää osoittautuneen ankaksi.

- Se ei ole totta, sanoi utahilaisen Cirque Lodge -klinikan johtaja Gary Fisher E! Newsille.

- Olemme ylpeitä siitä, että emme koskaan kommentoi julkkispotilaidemme tulemisia ja menemisiä, mutta Dunst ei todellakaan ole ollut täällä hoidossa - ei nyt eikä koskaan aiemminkaan, Fisher tyrmää huhut.

Spiderman- ja Wimbledon -elokuvia tähdittäneen 25-vuotiaan Dunstin kerrottiin torstaina hakeutuneen vapaaehtoisesti päihdeongelmien hoitoon erikoistuneelle klinikalle.

Paraikaa samassa hoitolassa oleilee myös Dunstin näyttelijäkollega Eva Mendes, ja paikka on tullut tutuksi myös muun muassa Lindsay Lohanille. Asiasta kertoi ensimmäisenä Star-lehti.

Starin mukaan Dunst vietti edellisen viikon Sundance-elokuvafestivaaleilla, missä aika kului rajusti juhlien. Muun muassa näyttelijäkomistus Josh Hartnettin seurassa Sundancessa bailannut Dunst käyttäytyi silminnäkijälausuntojen mukaan hyvin sekavasti.

- Dunst näytti erittäin juopuneelta kirjautuessaan hotelliin ja käyttäytyi tasapainottamasti. Hän oli todella tunteellinen ja puhkesi tämän tästä kyyneliin, sanoi tapauksen nähnyt henkilö Starille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?