Katri Helenan yrityksen tulot romahtivat - Viihde - Ilta-Sanomat

Katri Helenan yrityksen tulot romahtivat

Yli neljäkymmentä vuotta iskelmätaivaan kiintotähtenä paistatelleen Katri Helenan yrityksen liikevoitot tulivat viime vuonna alas todella rajusti, vaikka liikevaihto pysyi ennallaan aiempaan vuoteen nähden.

Katri Helenan yrityksen liikevoitot tulivat viime vuonna alas todella rajusti.­

10.8.2007 6:50

Ensi viikolla 62 vuotta täyttävän laulajan yritys Kalaoja Oy teki viimeisimmän tilinpäätöksensä mukaan 105 000 euron tuloksen, kun vuotta aiemmalla vastaavalla ajanjaksolla voittoa oli kertynyt kassaan peräti 266 000 euroa. Laskua edellisvuoteen tuli siis noin 61 prosenttia. Pudotusta on tullut myös vuoteen 2004 verrattuna, jolloin Kalaoja Oy:n tulos oli 194 000 euroa.

Erikoinen on myös yrityksen liikevaihdon kehitys: vielä vuonna 2004 tuo summa oli ollut pyöreä miljoona, mutta toissa vuonna - jolloin tulos oli huipussaan - se tippui reiluun puoleen miljoonaan. Viime vuonna liikevaihto nousi hieman, mutta tulos siis laski siitä huolimatta.

Katri Helena omistaa edesmenneen miehensä Timo Kalaojan nimeä kantavan firman kokonaan itse.

Iskelmäikoni ei eilen osannut nimetä IS:lle yhtä yksittäistä tekijää tavallista huonompaan tulokseen.

- Olen tehnyt esimerkiksi tänä kesänä pelkästään konsertteja, ja niissä tekniikkaan ja ääneen menee paljon enemmän rahaa kuin perinteisillä lavakeikoilla, Katri Helena selvittää.

Mutta tämä tilinpäätöshän ei koske kuluvaa, vaan viime vuotta?

- Niin, no silloin teimme puoliksi lava- ja puoliksi konserttiesiintymisiä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?