Ilkka Remes ja Jari Tervo - kova kaksintaistelu - Viihde - Ilta-Sanomat

Ilkka Remes ja Jari Tervo - kova kaksintaistelu

Ilkka Remes ja Jari Tervo taistelevat vuoden kotimaisen ykköskirjailijan tittelistä. Kirjamyynti on vilkkaimmillaan isänpäivänä ja joulun alla, joten vasta sen jälkeen tiedetään varmasti, kenen kirja nousee vuoden bestselleriksi.

Huima myyntivauhti viittaa siihen, että Ilkka Remeksen Pyörre tulee rikkomaan 100000 kappaleen rajan.

15.10.2008 6:22

Viimeiset kolme vuotta tilaston ykköspaikkaa hallinnut Ilkka Remes näyttää olevan vahvoilla tänäkin vuonna. Remeksen uutuuskirja Pyörre ilmestyi vasta syyskuussa, mutta on jo parissa viikossa myynyt 31 800 kappaletta.

Huima myyntivauhti viittaa siihen, että Remes tulee rikkomaan 100 000 kappaleen rajan, jonka yli pääsee vuosittain korkeintaan muutama kotimainen kirja.

Remeksen perinteisistä haastajista Jari Tervo on jo mukana myyntikisassa. Tervon Troikka -uutuusromaania on myyty 14 000 kappaletta.

Remeksen ykköshaastajaksi näyttää tänäkin vuonna jäävän kuitenkin Laila Hirvisaari. Hän on edellisen kerran pystynyt voittamaan Remeksen vuonna 2004.

Tämän jälkeen taistelu ykköskirjailijan tittelistä on käyty joka vuosi Remeksen ja Hirvisaaren välillä, ja Remes on voittanut kolmesti peräkkäin.

Hirvisaaren uutuuskirja Vuoksen helmi ilmestyi vasta toissa viikolla, joten sen tarkkoja myyntimääriä ei vielä ole saatavilla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?