Lorenz Backman, Sami Hintsanen ja Janne Kataja laulattavat suomalaisia

Julkaistu:

Lorenz Backman, Janne Kataja ja Sami Hintsanen tietävät, kuinka suomalaiset saadaan tv-ruudun molemmin puolin niin hyvälle tuulelle, että ihan laulattaa.

- Olen ollut miellyttämisneuroottinen hauskuttaja, MTV3-kanavalla Biisikärpästä juontava Lore tunnustaa.

- Minua on ruvennut ällöttämään oma hauskuuteni. Se on ollut minulle selviytymisrooli, jonka olen kehittänyt, jotta tulisin huomatuksi omassa elämässäni.

- Mulla ei ole mitään roolia, olen ilmeisesti perusluonteeltani sopiva Tartu Mikkiin -juontajaksi, TV2:ssa pyörivää ohjelmaa isännöivä Sami miettii.

- Ohjelmassa ei ole käsikirjoitusta, tai on, mutta en lue sitä. Asiat, jotka syntyvät sattumalta, sopivat tähän formaattiin.

Janne kokeili lähestyä SuomiTV:ssä esitettävää Suomi laulaa -ohjelmaansa toisenlaisesta juontajaroolista kuin yleensä.

- Tulin ensimmäisiin kuvauksiin keskeltä homevesihelvettiä, ja olin ollut kaksi viikkoa puhekiellossa. Minulla oli korva-, kurkunpään-, otsaontelon- ja poskiontelontulehdus sekä antibioottisokki, ja olin oksentanut 12 tuntia, hän muistelee.

- Ajattelin, ettei minun tarvitse olla joka ohjelmassa sellainen kuin yleensä olen. Kuvausten jälkeen tuottaja sanoi, että olin ollut vähän apaattinen. Matkalla kotiin soitin vaimolleni, että olin aivan paska. Ja seuraavana päivänä oli vanha minä palannut, Janne kertaa.

- Toi on just se, että on roolinsa vanki. Et ollut alavireinen muuten kuin suhteessa omaan hahmoosi. En minäkään välttämättä ole niin hauska ja sosiaalinen kuin kuvitellaan. Jos joskus haluaisin tehdä vakavamman roolin, välissä pitäisi olla muutama ohjelma, jotka veisivät siihen suuntaan. Viihdejuontaja on kuin ilotulitusraketti, joka on räjähtämäisillään, Lore miettii.

Lue lisää keskiviikkona ilmestyvästä Tv-lehdestä! Se sisältää kaikki viikon elokuvat, kiinnostavimmat ohjelmauutuudet ja parhaat uusinnat!