Nick Carter katuu suhdetta Paris Hiltoniin - Viihde - Ilta-Sanomat

Nick Carter katuu suhdetta Paris Hiltoniin

Backstreet Boysin Nick Carter seurusteli muutama vuosi sitten Paris Hiltonin kanssa. Paljon julkisuutta saanut suhde ei kestänyt ja pari erosi. IS haastatteli Carteria keskiviikkona. Tämä kertoo nykyään katuvansa koko suhdetta.

Nick Carter katuu suhdetta Paris Hiltoniin.

17.4.2008 6:24

- Se oli virhe, mutta uskon, että virheistä voi oppia. Ajattelin silloin, että ruoho saattaisi olla vihreämpää aidan toisella puolella ja suhde saattaisi toimia, jos toinen on niin tottunut julkisuuteen, ettei minun maineeni tee häneen vaikutusta. Ainakaan minun kohdallani suhde julkisuuden henkilöön ei toiminut lainkaan. Siksi en tule jatkossa seurustelemaan kuuluisuuksien kanssa.

- Ehkä juuri tuosta suhteesta viisastuneena olen tajunnut, että julkisuuden valokeilassa olo luo ihmisille painetta yrittää olla joku muu, kuin mitä todellisuudessa on.

Olet kyllä saanut itsekin osasi julkisuudesta. Eikö se ole muuttanut sinua?

- Se on saanut minut olemaan enemmän varuillani uusien ihmisten seurassa. Kuuluisuus saa aikaan sen, että voit olla diiva, jos niin haluat. Yritän kuitenkin pysyä normaalina, sillä samaa ilmaa minä hengitän kuin muutkin. Jos kuuluisuuden antaa nousta päähän, löytää itsensä pian vierotushoidosta.

Juhlitte edellisellä Suomen vierailullanne pitkään Helsingin yössä. Aiotteko tälläkin kertaa suunnata kaupungin yökerhoihin?

- En tiedä vielä. Viime kerralta jäi niin hyvät muistot, että houkutus on kyllä suuri.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?